Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek a hasonló testalkatú, izmosabb lányok?
2021. máj. 12. 18:16
11/48 anonim válasza:
Igen, ha még szép a lába is mellé.
12/48 anonim válasza:
Szerintem ha hosszú haja lenne, akkor jobban bejönne 🤷♂️
13/48 anonim válasza:
Nőként is azt gondolom, hogy irigylésre méltó alakja van. Ne aggódj, a legtöbb férfi hasra esne tőle, ha szűk miniben és magassarkúban végigsétál az utcán.
16/48 anonim válasza:
NEM nem NEM nem NEM nem NEM nem NEM nem NEM nem NEM nem NEM nem NEM nem
18/48 anonim válasza:
NEM!
Barátnőm sajnos ilyen akar lenni. Nagyon sportos csaj, de már lassan elfogy a feneke és azt akarja, hogy ne legyen rajta semmi zsír.
Szörnyen örülök, hogy karcsú és fantasztikus alakja van, de ha kockás lenne a hasa, az nem tetszene. Ha meg csak egy nagy kemény izom lenne a feneke és nem finom puha, az sem tetszene.
NEM
Ez van sajnos az ízlésem olyan, hogy ne legyen már kőkemény egy nő. Azért tetszik egy nő, mert finom puha aranyos nőies "gömbölyded". nem pedig mert szögletes és szálkás.
20/48 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
6os, nekem is hasonló testem van de nem tudok verekedni, szóval a kettő nem feltétlenül jár együtt:D
11, én nem látok kivetnivalót a lábában
2021. máj. 12. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!