Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak és nők mit szóltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak és nők mit szóltok ehhez? Valaki érti?

Figyelt kérdés

Leírok egy viselkedést. Férfi az illető.

Erős kémia, vonzalom, viszony hónapokig, szakít, mert szeret. 16hónapja csak beszélgetés,szemmel tartás, kivel beszélek, féltékenység.

Hosszú hetekre letilt nem beszél velem, de tragédia történt a családba ennek hatására újra beszél, ír velem.

Én már kezdtem nem foglalkozni vele és kerülni, de nem hagyja, sőt sérelmezte, hogy miért nem foglalkozok vele.

Leszögezte, hogy nem lesz újra viszony vagy csak ez duma? Mert a viselkedése és mondatai szöges ellentéttek. Érdekli a sorsom, hogy létem.

Ha nem akar semmit miért viselkedik így?

Engem, ha nem érdekel valaki nem nézem, követtem szemmel nem féltékenykedek és nem sértődöm, ha nem beszél velem élő szóban is.

Folytatást akar mikor ő úgy gondolja, csak melegen tart ezzel a viselkedéssel?

40+ mindketten

2021. máj. 11. 06:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Elmondom mi lesz. Mindketten házasok vagytok, de kitekintetek belőle, mert ott valami hiány van.

Úgy érzitek, egy szeretővel pótoljátok, könnyű lesz, mindenki nyer.

Hát nem. Sok szeretőm volt már. Ezen csak úgy nem veszítesz, ha egyáltalán nem lesznek érzéseid, de lesznek. Pláne ha te vagy a foglalt, mert bármilyen furcsa a szingli belépő fél tisztában van a helyzettel és neki nincs hiányérzete, ált. max szex.

De neked otthon társas magányban már hiányzik más is.

És ti már éreztek, vagy legalábbis te valamit.

Sajnos sokszor a szeretői kapcsolat nem úgy megy, hogy gyere egyből ágy és szia, hanem mire összehozzátok szépen elkezditek megismerni egymást és meg is kedveled.

Írod nagy kémia van köztetek. Ehhez jön, hogy valószínűleg kedvelitek is egymást emberként, jön rá az otthoni teher, a félelem a bebukástól, a lelkiismeret, és még rá, hogy nem tudjátok elengedni egymást.

Sírni fogsz.

Nagy kémia az, amitől fejre fogsz állni.

2021. máj. 11. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:

En nem itelem el a haromszogeket.

Esetleg olyat tudok elkepzelni, hogy semmi esetre sem akarna valni, de teged veszelyesnek talal, mert mikor egyutt vagytok, mindent eldobna. De lemondani sem akar, ezert mikozben magat is hulyiti teged is, mert neki meg ez is jo, hogy van is, nincs is.

2021. máj. 11. 14:14
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

12 Pont így. Mikor már veszélyes leszel az amúgy tök fos kapcsolatára, behúzza a kéziféket. Mikor már érzelmek lesznek. Te meg majd nézel mi van. Én tisztáznám ezt előre...

Mert hiába szeret meg téged ha pl sokat vesztene. pl. közös kecó, gyerek.

2021. máj. 11. 17:38
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek! 🙂

Kemény leszek és nem táncolok vissza!

2021. máj. 12. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!