Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza? (nő logika szükséges, szóval lányok írjanak inkább)
Figyelt kérdés
Hétvégén voltam diszkóba és találkoztam egy lánnyal, csomót táncoltunk meg beszéltünk, egyértelműen látszódott, hogy bejövök neki. Másnap írtam neki iwiw-en, hogy mizu meg ilyenek majd 3 óra múlva már válaszolt is. Azután estefelé írtam neki a válaszba, hogy megadja e az msn-jét, de azóta nem válaszol. Meg se nyitotta a levelet. Én arra gyanakodok, hogy kitörölte az üzenetet valamiért...
Miért tehette? Vagy csak nem ér rá? Írjak mégegyet neki?
Komolyan mondom nem értem ezeket a nőket :S
2010. aug. 23. 16:22
21/25 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen nem volt gépközelben.
22/25 anonim válasza:
Szerintem simán csak nem nézte az iwiwet azóta... Amúgy az elküldöttek között láthatod, hogy törölte-e a levelet, azt hiszem akkor piros. De ha csak egy felbontatlan kék borítékot látsz, akkor egyszerűen nem olvasta el és kész.
23/25 anonim válasza:
Szerintem ha nem törölte ki, vagyis nem piros a boríték akkor biztos fog válaszolni. Meg mért ne válaszolna ha jól éreztétek magatokat és tetszel is neki? Szóval ne parázz. :)
24/25 A kérdező kommentje:
Mint kiderült félreértés volt az egész :)
NEM NÉZI SŰRŰN AZ ÜZENETEIT MERT SOK KÖRLEVELET KÜLDENEK NEKI :)
Végül megadta az msn-jét :P
2010. aug. 23. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!