Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza? (nő logika szükséges, szóval lányok írjanak inkább)
Hétvégén voltam diszkóba és találkoztam egy lánnyal, csomót táncoltunk meg beszéltünk, egyértelműen látszódott, hogy bejövök neki. Másnap írtam neki iwiw-en, hogy mizu meg ilyenek majd 3 óra múlva már válaszolt is. Azután estefelé írtam neki a válaszba, hogy megadja e az msn-jét, de azóta nem válaszol. Meg se nyitotta a levelet. Én arra gyanakodok, hogy kitörölte az üzenetet valamiért...
Miért tehette? Vagy csak nem ér rá? Írjak mégegyet neki?
Komolyan mondom nem értem ezeket a nőket :S
utolsó:
1, minden ember használja, tehát létezik
2, nem írtam semmi bántót neki. megkérdeztem hogy mizu, hogy érzi magát, merre mentek még az este folyamán. A másik levélbe csak reagáltam arra amit írt meg hogy megadná e az msn-jét.
3, 2-3 óra alatt az jött le,hogy bejövök neki. Hívták táncolni de ő velem maradt. Gondolom nem azért mert mágnes vagyok és nem tud elszabadulni.
Nem kötekedésnek szántam.
Na mindegy majd meglátjuk :)
utolsó előtti: nem tudom..
Beatrix17: lehet!
Hát igen :S
De tuti nem drogozott sőt.. még meg merem kockáztatni hogy nem is ivott! Nem dülöngélt, nem álltak x-be a szemei, teljesen jozan volt (legalábbis annak tűnt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!