Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem ír vissza? (nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza? (nő logika szükséges, szóval lányok írjanak inkább)

Figyelt kérdés

Hétvégén voltam diszkóba és találkoztam egy lánnyal, csomót táncoltunk meg beszéltünk, egyértelműen látszódott, hogy bejövök neki. Másnap írtam neki iwiw-en, hogy mizu meg ilyenek majd 3 óra múlva már válaszolt is. Azután estefelé írtam neki a válaszba, hogy megadja e az msn-jét, de azóta nem válaszol. Meg se nyitotta a levelet. Én arra gyanakodok, hogy kitörölte az üzenetet valamiért...

Miért tehette? Vagy csak nem ér rá? Írjak mégegyet neki?

Komolyan mondom nem értem ezeket a nőket :S

2010. aug. 23. 16:22
1 2 3
 11/25 Fülünyúl ***** válasza:
34%
Egyrészt nem létezik olyan magyar szó, hogy "látszódott", másrészről én azért kíváncsi lennék szó szerint arra a levélre amit írtál neki. Feltételezem, hogy olyasvalami lehetett a levélben ami nem igazán tetszett neki. Vagy nem gondolta komolyan, vagy nem is érdekelted igazán, vagy esetleg az iwiw adatlapod megtekintése után nem érdekelted. Millió olyan kis információ lehet, ami miatt úgy döntött, hogy ignorál és nem folytatja az ismeretségeteket. Megírni nem fogja, mert megbántani, megsérteni valószínűleg nem akar, bármi is legyen az ok. Ilyenkor szokták a nők bevetni az "inkábbnemíroksemmit" stratégiát.
2010. aug. 23. 16:36
 12/25 anonim ***** válasza:
lehet tetszettél neki, de nem akar többet annál az egy ismerkedésnél.
2010. aug. 23. 16:42
 13/25 A kérdező kommentje:

utolsó:

1, minden ember használja, tehát létezik

2, nem írtam semmi bántót neki. megkérdeztem hogy mizu, hogy érzi magát, merre mentek még az este folyamán. A másik levélbe csak reagáltam arra amit írt meg hogy megadná e az msn-jét.

3, 2-3 óra alatt az jött le,hogy bejövök neki. Hívták táncolni de ő velem maradt. Gondolom nem azért mert mágnes vagyok és nem tud elszabadulni.

Nem kötekedésnek szántam.

Na mindegy majd meglátjuk :)

2010. aug. 23. 16:42
 14/25 A kérdező kommentje:
utolsó = ma 16:36
2010. aug. 23. 16:43
 15/25 anonim ***** válasza:
ne bombázd levelekkel , mikor lesz a következpő buli ahol ujra egyut táncolhattok ?
2010. aug. 23. 17:06
 16/25 Beatrix17 ***** válasza:
Arra nem gondolsz,hogy kissé meg volt borulva,és csak táncra kellettél neki,de kitisztulva már nem tartott érdekesnek?
2010. aug. 23. 17:07
 17/25 A kérdező kommentje:

utolsó előtti: nem tudom..

Beatrix17: lehet!

2010. aug. 23. 17:09
 18/25 Beatrix17 ***** válasza:
Ezért nem jó szórakozóhelyen ismerkedni!Nem tudod,a másik milyen szer hatása alatt van...Mert ugye vannak olyanok,amitől mindenki szeret mindenkit,de ha összefutsz vele a tescoban,meg sem ismer!
2010. aug. 23. 17:19
 19/25 A kérdező kommentje:

Hát igen :S

De tuti nem drogozott sőt.. még meg merem kockáztatni hogy nem is ivott! Nem dülöngélt, nem álltak x-be a szemei, teljesen jozan volt (legalábbis annak tűnt)

2010. aug. 23. 17:23
 20/25 Beatrix17 ***** válasza:
Akkor Te is be voltál állva:)!De komolyra!Ne fuss olyan szekér után,ami nem vesz fel!Nem kell vele foglalkozni!Ha akarna tőled valamit,már tudatta volna!
2010. aug. 23. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!