Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Mit szólnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Mit szólnátok, ha a párotok erre az elhatározásra jutna?

Figyelt kérdés

Ha bejelentené, hogy minél hamarabb sterilizáltatni szeretné magát külföldön.

Úgy, hogy a gyerek kérdés még ismerkedéskor tisztázva volt, és a csaj leszögezte, hogy soha nem hajlandó gyereket vállalni, és ezt mondjuk el is fogadtátok.

2021. máj. 6. 18:29
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Akkor nincs vele gond, ha előre tisztázva volt. Mehet a creampie.
2021. máj. 6. 18:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg volt beszélve, akkor igazából nincs miért ezen meglepődni.
2021. máj. 6. 18:37
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem itt három dolog okozhat konfliktust:

1. A pasi nem vette komolyan, hogy a nő nem akar gyereket, azt hitte idővel meggondolja magát.

2. A pénz kérdése. Nem mindenki engedheti meg magának egy több százezres procedúrát.

3. A gyógyulás. Nem szeretne ápoló lenni még egy-két hétre sem, illetve a hegeket undorítónak találná.

Ha ez a három ok nem áll fent, szerintem nincs ok a konfliktusra.

2021. máj. 6. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Én sem akarok gyereket, így ez a része rendben van. A felelősségvállalásban viszont nem tudnék osztozni vele. Ha félresikerül a műtét, és emiatt romlik az életminősége, akkor elhagynám.
2021. máj. 6. 18:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem több százezres procedúra.
2021. máj. 6. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
42%
Szakítás azonnal.
2021. máj. 6. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
62%
Nekem kéne egy ilyen férfi...
2021. máj. 6. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

3. A gyógyulás. Nem szeretne ápoló lenni még egy-két hétre sem, illetve a hegeket undorítónak találná.

Másnap már hazamentem, 2 nap múlva már rendesen dolgoztam, csak nehezet nem emelhettem. Semmiféle otthoni ápolás nem kellett! És 2 db 1 cm-es vágás volt, 1 év múlva alig látszott..

2021. máj. 6. 20:58
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

"2. A pénz kérdése. Nem mindenki engedheti meg magának egy több százezres procedúrát."

Ugye mennyivel jobb, ha abortuszt kell fizetni, mert besikeredik a gyerek... Vagy a műtétre költött összeget 1,5 év alatt pengeti ki az ember egyéb védekezésekre?

Hát még egy megtartott gyerek! na AZ milyen drága!

2021. máj. 6. 21:00
 10/10 1Léna ***** válasza:
17%

Éppen olyan szomorú dolog, minha elültetnék egy almafát, gondoznám, ápolnám, és mikor végre termőre fordul, szemet gyönyörködtetően virágba borul, és akkor gyorsan kivágnám, nehogy gondom legyen a termésével.

Megrendítő, ha valaki fiatalon ilyen döntést hoz.

Aki csak a szexuális vágyának a kielégítésére vállalkozik, az lehet, hogy önmagát becsüli alá. Lehet hogy attól fél hogy nem lehet boldog, vagy hogy nem tudna mást boldoggá tenni?

Szükséges az életünkhöz a pénz, de boldogok attól lehetünk, ha szeretve vagyunk.

2021. máj. 8. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!