Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit szólnátok, ha a párotok erre az elhatározásra jutna?
Ha bejelentené, hogy minél hamarabb sterilizáltatni szeretné magát külföldön.
Úgy, hogy a gyerek kérdés még ismerkedéskor tisztázva volt, és a csaj leszögezte, hogy soha nem hajlandó gyereket vállalni, és ezt mondjuk el is fogadtátok.
Szerintem itt három dolog okozhat konfliktust:
1. A pasi nem vette komolyan, hogy a nő nem akar gyereket, azt hitte idővel meggondolja magát.
2. A pénz kérdése. Nem mindenki engedheti meg magának egy több százezres procedúrát.
3. A gyógyulás. Nem szeretne ápoló lenni még egy-két hétre sem, illetve a hegeket undorítónak találná.
Ha ez a három ok nem áll fent, szerintem nincs ok a konfliktusra.
3. A gyógyulás. Nem szeretne ápoló lenni még egy-két hétre sem, illetve a hegeket undorítónak találná.
Másnap már hazamentem, 2 nap múlva már rendesen dolgoztam, csak nehezet nem emelhettem. Semmiféle otthoni ápolás nem kellett! És 2 db 1 cm-es vágás volt, 1 év múlva alig látszott..
"2. A pénz kérdése. Nem mindenki engedheti meg magának egy több százezres procedúrát."
Ugye mennyivel jobb, ha abortuszt kell fizetni, mert besikeredik a gyerek... Vagy a műtétre költött összeget 1,5 év alatt pengeti ki az ember egyéb védekezésekre?
Hát még egy megtartott gyerek! na AZ milyen drága!
Éppen olyan szomorú dolog, minha elültetnék egy almafát, gondoznám, ápolnám, és mikor végre termőre fordul, szemet gyönyörködtetően virágba borul, és akkor gyorsan kivágnám, nehogy gondom legyen a termésével.
Megrendítő, ha valaki fiatalon ilyen döntést hoz.
Aki csak a szexuális vágyának a kielégítésére vállalkozik, az lehet, hogy önmagát becsüli alá. Lehet hogy attól fél hogy nem lehet boldog, vagy hogy nem tudna mást boldoggá tenni?
Szükséges az életünkhöz a pénz, de boldogok attól lehetünk, ha szeretve vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!