Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elképzelhető hogy 7 év egyolda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető hogy 7 év egyoldalú szerelem és szenvedés után, egy erős elhatározás után teljesen kiverje valaki a fejéből és a szívőből a másikat?

Figyelt kérdés

2015. jan. 9. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

:)

(:

:))

((:

::))

((::

2015. jan. 9. 22:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Talán igen
2015. jan. 9. 22:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Sokszor próbálkoztam. Hiába bántott meg, tudtam, hogy milyen jellemtelen, magyarázták, hogy nem éri meg, mindig elnéstem neki mindent.

Nem voltunk barátok, de ha találkoztunk, mindig leültünk dumálni.

És most megkerestem egy üggyel kapcsolatban, és elég bunkón de talán öszintén lepattintott.

Ezért elhatárostam, hogy akkor most tényleg, lezárom, elég volt

2015. jan. 9. 22:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan szenvedek egy srác miatt, pont 7 éve.
2015. jan. 9. 23:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi újság, Kérdező, ennyi év távlatából?
2021. júl. 9. 14:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a 4-es vagyok. 2016-ban találtam valakit, akivel azóta is együtt vagyunk, így az a régi szépen lassan kikopott belőlem.
2021. júl. 9. 17:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt jó hallani, legyetek boldogok. :) Olvastam jópár kérdést a témában, ez hajazott leginkább rá. Másfél éve érzek így egy lany iránt, aki gyakorlatilag sosem érzett irántam ugyanígy, nagyon sokszor önhibámból adódóan is megalázó helyzetbe kerültem. Az eszem tudja, hogy már rég el kellett volna felejtenem, a szívem mást mond. Szintén rossz, hogy ezidő alatt sok "morzsát" dobott elém, ami miatt mindig reménykedni kezdtem. Legutóbb 3 héttel ezelőtt.
2021. júl. 9. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!