Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Kifizettette velem az esemény utáni tablettát? Részletek lentebb
Most először kellett bevennem ilyet!
Én még egyetemista vagyok, szüleim támogatnak. De koliban lakom, nem vagyunk elkapatva pénzzel. Havi kb 15-20ezrem marad "zsebpénz" minden kifizetés után. Diákmunkát nem tudok elvállalni, orvosin vagyok, így nincs időm mellette. A barátom évek óta dolgozik, kb 500ezret keres nettóban. (Csak hogy az anyagiakat tisztázzuk)
Az óvszert kb fele-fele arányban szoktuk venni, ki mikor megy a boltba.
Most először elszakadt az óvszer, igazából a barátom hibájából.
Felírattam a tablettát, ő ment be megvenni a gyógyszertárba.
Mikor jött ki, akkor mondta hogy akkor 4500ft az én részem.
Persze, kifizettem. De nagyon csodálkoztam rajta...
Ez igy oké? Ilyen anyagi különbségekkel?
(Nem a pénze miatt vagyok vele, mert mikor össze is jöttünk, fogalmam sem volt hogy így áll anyagilag)
Fél éve vagyunk együtt.
Én 23N, ő 28F
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Valóban néha nálam is iszonyat alacsony a mérce, pedig az elején nem ilyen volt és mostanában egyre többször kiveri valamivel a biztosítékot... kicsit most sikerült felnyitnotok a szememet
Nálam ez alapokat döntene.
Nappalis egyetemista vagyok, vőlegényem (ma már férjem) 5-600 között keresett (2 éve), mérnök. Nem szedhetek tabit, az óvszert untuk már 2 év után, nekem a hormonális spirált ő fizette (és a felrakást is a magán nődokinál). Fel sem merült benne ilyen szarrágóskodás.
Nézd, kérdező, te neked kell bevenned a tablettát, akkor a pasinak kell kifizetnie, ez alap. Ő is tegye bele a részét valamivel.
Én a képébe röhögtem volna és azonnal szakítok vele (persze miután bevettem a tablettát... nehogy már ilyen kis nyomoréktól essek teherbe, a gyereknevelésből is jól kihúzná magát).
Még ha a fizetése csak feleannyi, akkor is kutya kötelessége támogatnia téged ilyen helyzetben.
Ez komolyan annyira pitiáner és szánalmas, hogy nem tudok mást mondani neked: mielőbb hagyd ott, mert nem érdemel meg téged.
Szerintem elég érdekes gondolkozásra vall, ha az anyagi lehetőségek terén ilyen - és nem a nő hibájából, hanem a korkülönbségből és az élethelyzetükből adódóan - hatalmas különbség esetén valaki számára az jelenti az egyenlőséget, hogy nagyjából feleznek minden felmerülő költséget.
Nő vagyok, a nettó keresetem több, mint a háromszorosa a könyvtáros barátnőmének, megy egy óvónő barátnőmnek.
Ha időnként - még ezelőtt a helyzet előtt - beültünk valahova egy kávéra, forró csokira, sütire, ha nem is nem minden alkalommal, de nagyon gyakran meghívtam őket, és nekem jó érzés volt.
Más élethelyzetekben is jön az érzésből az az emberi gesztus, hogy nagyvonalú legyek anyagilag, ha megtehetem, és sok más embertől is ezt látom, nemétől függetlenül.
Ha valakiben férfi létére nincs akkor nagylelkűség, nagyvonalúság, hogy a saját párjával ne felezze az óvszer költségét, és az esemény utáni tablettát úgy, hogy ő havonta több, mint hússzor annyi pénzből gazdálkodik, mint a másik, arra én nehezen tudok mit mondani.
Megértem, ha ez egy nőnek fáj, és nem önmagában a pénz miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!