Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Kifizettette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Kifizettette velem az esemény utáni tablettát? Részletek lentebb

Figyelt kérdés

Most először kellett bevennem ilyet!

Én még egyetemista vagyok, szüleim támogatnak. De koliban lakom, nem vagyunk elkapatva pénzzel. Havi kb 15-20ezrem marad "zsebpénz" minden kifizetés után. Diákmunkát nem tudok elvállalni, orvosin vagyok, így nincs időm mellette. A barátom évek óta dolgozik, kb 500ezret keres nettóban. (Csak hogy az anyagiakat tisztázzuk)

Az óvszert kb fele-fele arányban szoktuk venni, ki mikor megy a boltba.

Most először elszakadt az óvszer, igazából a barátom hibájából.

Felírattam a tablettát, ő ment be megvenni a gyógyszertárba.

Mikor jött ki, akkor mondta hogy akkor 4500ft az én részem.

Persze, kifizettem. De nagyon csodálkoztam rajta...

Ez igy oké? Ilyen anyagi különbségekkel?

(Nem a pénze miatt vagyok vele, mert mikor össze is jöttünk, fogalmam sem volt hogy így áll anyagilag)

Fél éve vagyunk együtt.

Én 23N, ő 28F

2021. máj. 6. 15:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Az abortuszt is a nő fizetné..
2021. máj. 6. 16:25
 12/27 anonim ***** válasza:
10%

Az ide adott válaszok imádni valóak és sokat megmutatnak a nők valódi természetéről. Pontosan eddig tart a nagy egyenlőség, amiről mindig beszélnek, amíg fizetni nem kellene.

Egy nő ha 500 ezret keres nemhogy egy havi néhány tízezer forintból élő férfival nem jönne össze, hanem még egy nettó 250-et keresővel sem.

2021. máj. 6. 16:35
 13/27 anonim ***** válasza:
12%

Mit takar az, hogy az ő hibájából szakadt ki az óvszer?

Egyébként meg, szerintem nem volt ebben semmi sértő a részéről, tekintve, hogy állítasod szerint kimondatlanul amúgy is felezitek a védekezés költségeit. Ha Te vetted volna meg a patikában, akkor elkérted volna tőle a felét az árának?

Ha valóban nem érdekel, hogy mennyit keres, akkor ne hasonlítsd össze az anyagi helyzeteteket most se, hogy ő többet keres, miért kérte el a gyógyszer árának a felét. Sajnálatos, hogy nem tudsz munkát vállalni az iskola mellett, de attól még készülnöd kell az ilyen váratlan kiadásokra is, és nem kiakadni. Legfeljebb tényleg mondhatod neki, hogy figyu, nem számítottam rá, nincs most úgy pénzem, stb. Ha már fél éve együtt vagytok, ennyi szerintem belefér.

A későbbiekre vonatkozólag meg szerintem üljetek le ezeket megbeszélni, és mondd el neki, hogyha bánt Téged valami, ahelyett, hogy tüskének megmarad, és magadban forrongsz miatta.

2021. máj. 6. 16:43
 14/27 anonim ***** válasza:
47%

"Az ide adott válaszok imádni valóak és sokat megmutatnak a nők valódi természetéről. Pontosan eddig tart a nagy egyenlőség, amiről mindig beszélnek, amíg fizetni nem kellene."

Vicces, de egyébként a való életben minden sarkon értelmesebb nőbe botlok, mint amilyenek az oldalon vannak. Szerintem az itt lévő "nők" alapján ne általánosítsunk. A frusztrált réteg van itt leginkább mindkét nemből.

2021. máj. 6. 16:45
 15/27 anonim ***** válasza:
77%

Nem szép húzás. Nem szakítóok, és valamennyire védhető, de nagyon nem szép.

Amikor én voltam ebben a helyzetben (én egyetemista voltam, exbarátom dolgozott, a gumi meg jól kiszakadt) ő szó nélkül kifizette.

2021. máj. 6. 17:16
 16/27 anonim ***** válasza:
77%

Nem tudom sajnos nekem is neha botranyosan alacsonyan van a mercem a parvalasztasnal, de eddig minden parom magatol felfogta esszel, hogy tanulok, max egy 15k-m van egy honapra. Senki nem engedte, hogy fizessek, meg a magybevasarlasoknal sem, ugy vitatkozni, hogy beleadhassak annyit, amennyit bele tudok. Pedig nem is 500 ezreket kerestek, volt, aki csak 180-at.

Ennek nemtol fuggetlenul igy kellene mukodnie. Ha en mar keresokepes lennek a parom meg tanulna vagy munkanelkuli lenne, akkor termeszetes, hogy en fizetnem ezeket a dolgokat. O meg max havi egy falafel pitabanra hivhatna meg a honapban, azt is csak azert, hogy ne erezze ugy, hogy o nem ad semmit.

Ez arrol szol, hogyha szeretjuk a masikat, es tudjuk, hogy mondjuk 20 ezerbol kell gazdalkodnia egy honapban es nehez helyzetbe kerulne azzal a 4500 forint kiesessel is, nekem pedig kb meg sem kottyan, akkor egyertelmunek kellene lennie, hogy ezt en allom.

23/L

2021. máj. 6. 17:57
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Nálam ez szakítóok lenne, sajnálom.

Egy önző, smucig, infantilis kis hülyével jársz.

Igen, ez apróságnak tűnik, de pont az ilyen kis dolgokban mutatkozik meg, milyen ember.

Ha baj van, nem segít, nem támogat.

Ez csak rosszabb lesz, hidd el.

Isten mentsen, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerülj vele szemben, mert nem fog segíteni rajtad.

2021. máj. 6. 18:33
 18/27 anonim ***** válasza:
19%

28 éves... nem tudom mit vártál tőle?

Egy férfi 40-től kezdődik

Én 29 éves vagyok, 2x jártam hasonlóan fiatal (kis)fiúval.. és több ismerősöm ilyen.. infantilisek

A mostani párom 49 éves

Volt egy abortuszom, magánkórházban csinálták, mindent fizetett, sőt utána 2 hónapig nem dolgoztam, akkor is támogatott (minden téren)

A kisfiúkat hagyni kell

2021. máj. 6. 18:58
 19/27 anonim ***** válasza:
95%
Én túlságosan kicsinyességnek találom ezt a törvényszerű kötelező felezgetést, nem arról van itt szó, hogy most a pasinak kell fizetnie mindent, hanem ez az óvszer elfelezése sok nekem.
2021. máj. 6. 20:13
 20/27 anonim ***** válasza:
65%
Ez undorító szerintem valahol... Nálam menne a kukába a pasi.
2021. máj. 6. 20:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!