Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szeretnétek gyereket? Mennyit, és milyen neműt/neműeket?
Ha esetleg lány vagy akkor a szülés helyett inkább örökbe fogadnál?
Lécci,minél többen válaszoljatok,kíváncsi vagyok,kik hogyan vannak ezzel...:)
És lécci,a mostani korodat is írd oda!
Köszi.^^
Legkésőbb 25évesen már szeretnék gyereket,ha lehet lányt és Hédi Hanna lenne a neve:)Ha meg fiú Trisztán...
18L
én nem szeretnék gyereket. szerintem elfelejtették beléminstallálni az anyai ösztönöket (:
21/L
Kb. 28 - 30 éves koromba..először fiút.. az se lenne baj, ha ikrek lennének :D aztán egy lányt :)
16/L
18 éves lány vagyok
Én inkább örökbefogadnék. Biztos nagyon jó érzés lehet a saját gyermekedet a kezedben tartani... de egyrészt fájdalmas a szülés... plusz a szoptatás... másrészről pedig nagyon tudom sajnálni azokat a gyerekeket akik állami gondozásban nőnek fel. Véleményem szerint felesleges új életet a világra hozni, míg a meglévőket sem tudjuk eltartani...
Am... mondjuk 23-30 évesen... egy fiu biztos... aztán esetleg még 1-1...
10:12-es
Nem,erről szó sincs egyáltalán.:S
Amúgy mindenkinek köszi a választ.(:
Én most vagyok 15 éves,olyan 25 éves korom körül szeretnék először szülni..:) Én a szívem mélyén először kisfiúra vágyom:D De,nekem is lényegtelen igazából,csak egészséges legyen/legyenek majd.:)
én az egyetem befejezése után nemsokkal szeretnék két gyereket,szóval 24-25 évesen. jo lenne 1 lány és egy fiú.
most így gondolom ( 20éves lány )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!