Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen szeretnétek gyereket? Mennyit, és milyen neműt/neműeket?
Ha esetleg lány vagy akkor a szülés helyett inkább örökbe fogadnál?
Lécci,minél többen válaszoljatok,kíváncsi vagyok,kik hogyan vannak ezzel...:)
És lécci,a mostani korodat is írd oda!
Köszi.^^
Nekem nem lesz gyerekem.Ki is vágnám az ablakon az első nyafogás után.Nekem csak kutyám lesz és egy macskám.
20F
Egyetem után szeretnék pár évet dolgozni, és utána gyereket vállalni, kb 26 évesen.
2 vagy 3 gyereket szeretnék, egy gyereket mindenképpen szeretnék szülni, utána akár örökbe is fogadnék.
1 lány-1 fiú vagy 2 lány- 1 fiú
15/L
Én 25-30 között szeretnék fiút,egyet vagy kettőt.
Lányt nem szeretnék.
20/L
Ha befejeztem az egyetemet (ez ha minden jól megy 24 éves koromra datálható), bár ha közbe jön, az sem jelent akadályt, de ideális esetben akkor szeretnék szülni mielőtt elkezdem a rezidens képzést. Kettőt szeretnék egy fiút és egy lányt (de megállapodtunk a párommal, hogy addig szülök, ameddig nem lesz mind a két nemből :D), de igazság szerint a lényeg, hogy egészséges legyen. Nem szeretnék 30 éves korom után szülni, mert anyukám megszenvedett mind a két kistestvéremmel 30 után (koraszülött is lett mind a kettő). Az alakomat nem féltem, 30 év alatt nagyon szépen regenerálódik a szervezet. Gyermekorvos szeretnék lenni, így a gyerekeimet én is tudnám gyógyítani. Nagyon családcentrikus vagyok, úgyhogy mindenképpen szeretnék gyereket, és a párom is fiatal apuka szeretne lenni :)
egy egyetemet kezdő 18/L
Amikor majd az apja is akar, de 5 éven belül szeretnék teherbe esni. max. 2-őt tudok elképzelni. A nemük mindegy, nekem tényleg az a fontos, hogy egészséges legyen, bár inkább fiús anyukaként tudom magam elképzelni 2 ördögfiúkával.
24 N
hogyha meglesz a család és a biztos anyagi háttér hozzá, akkor. de azért jó lenne még 30 előtt :D 2 gyereket szeretnék, nekem tökmindegy hogy fiúk vagy lányok, vagy egyik fiú másik lány, csak egészségesek legyenek:)
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!