Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek adjam be a derekam, vagy tiltakozzak? Férjem külföldre akar menni, terhes vagyok, nem beszélem a nyelvet. Több lenn.
Nem túl életszerű.
Nincs semmijük ezért a férfi elmenne Németországba gürizni a családjaért. Idáig dicséretes.
Pont most terhesen akarná a nőt is külföldre rángatni. Hova teszi? Hova szülje a gyereket? Férfi munkásszállóra? Egy közös albérletben az egyik kibérelt szobába? Pont ilyenkor maradjon a nő a családja segítsége nélkül? És miből fizetik az ellátást és a szülést?
Nem hiszem hogy van ilyen pasi, de olyan buta nő se aki ezen terhesen egy pillanatig is elgondolkodna meg kalandnak fogná fel.
Esetleg ha a pasi valami álommelót és álom bérelt lakást kapna mondjuk Brüsszelben a húsosfazék körül, na akkor mondanám hogy mehetünk (bár ők se viszik ki a családot hanem hétvégente hazajárnak).
Ilyet nem ismerek, hogy terhesen akarnának valakit belerángatni a bizonytalanságba, olyan sztorikat viszont igen hogy már 2-3 éves volt a kicsi és nagyon nem jutottak egyről a kettőre, a pasi melós volt a csaj óvónő, és a srác kiment Ausztiába. Természetesen egyedül. Amikor csak tudott hazajárt. Összeszedte a pénzt, olcsó szálláson lakott másokkal, és persze adta haza is. Kb 3 évig ment így, amíg összegyűlt annyi hogy a nő és a gyerek is kimehetett mert tudtak rendes lakást kivenni. Nem sokkal később már ő is tudott dolgozni óvónőként és ott jó fizetést is kap érte. Már jó régen kint vannak, jól élnek és nem akarnak visszaköltözni.
#12 na ez az. Jogászként megy Hongkongba. Még a filippínó dadát is a cége fogja fizetni.
Nagyon nem ugyanaz mint nincstelenül nekivágni a vakvilágnak terhesen.
Meny vele itthon egy gyerekkel halálra vagy ítélve.
Csak nyomor és szenvedés vár rád ha egyedül Maradasz.
Kevés az infó.
Mondjuk nem mindegy, hogy a pasija minek megy ki, sertésbelet mosni egy vágóhídra, vagy főmérnöknek a BMW-hez.
Mennyi az indulótőkéjük? 300.000 vagy 30M?
Amúgy az 1. vagyok, ezt is lehet lepontozni szépen.
Fú, a válaszok igencsak megoszlanak. Eddig is tépelődtem, továbbra is tépelődök.
Kaptam egy nagyon kedves és hosszú privát üzenetet egy hölgytől, aki beszámolt a saját tapasztalatairól a költözésről, köszönöm a levelet. Amúgy bátorító üzenet volt.
A férjem egy raktárban dolgozna. Nem ügyvédi fizetése lenne (sajnos). Albérletbe laknánk, nem munkásszállón. Falun, viszonylag olcsóért. Városokban csillagászati albérletárak vannak. Az én végzettségemhez kell a perfekt német nyelvtudás. Talán el tudnám sajátítani a nyelvet, amíg otthon leszek a babával, meg a terhesség alatt.
12-esnek:
Wolf Katiék egy éven belül hazajöttek és láttam vele egy interjút, amiben elmondta, hogy borzalmasan érezte magát kint, nem bírt tovább ott maradni.
"kell a perfekt német nyelvtudás"
Ez nem túl jó hír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!