Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan hogy megbántátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan hogy megbántátok azt, hogy megismerkedtetek valakivel?

Figyelt kérdés
Pl átvert titeket, hazudozott, megcsalt stb. Voltak erre előre látható jelek?
2021. máj. 2. 10:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

6-os, erre reagálnék: "nekem is van egy társam akit a sors nekem szánt".

Jó dolog, hogy nem adod fel, de ha sorozatosan megbízhatatlan férfiakkal sikerül megismerkedned, abban a részedről is közrejátszhat olyan érzelmi sérülés, amivel érdemes lenne foglalkozni (pszichológus segítségével).

Férfiként kicsit hasonló cipőben járok, több évet eltöltöttem rossz párkapcsolatokban, mire kezdtem rájönni, hogy én magam "vonzom be" az érzelmileg labilis nőket.

Egyébként úgy gondolom, hogy nincs nekünk szánt társunk, viszont a megfelelő társ megtalálásához alapvetően fontos az önismeret, és hogy jóban legyünk önmagunkkal.

2021. máj. 2. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!