Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb szerintetek? Egy jó munkahely, vagy egy párkapcsolat?
Részemről egy jó munkahely. Nehéz találni olyan melót, ami jól fizet és jó is érzi magát az ember. Plusz, amiért megdolgozik az ember, az az övé.
Ez a kapcsolatokra nem igaz. Bárhol lehet találni és akármit is csinál az ember, úgyis lesz belőle szívás.
ez egy érdekes filozófiai kérdés, hogy melyik rosszabb, a rossz munkahely/kevés pénz miatt vagy a magány miatt megpusztulni
én nem is tudnék erre választ adni
Nekem párkapcsolat. "Képesítésemmel" 35 évesen viszonylag keresett vagyok.
Számomra a kapcsolat család a biztos háttér az életben a pénz az csak pénz.
Nekem a munkahely.
Korabban a parkapcsolatomban folyamatvkaptam az ívet hogy miert valtogatom a munkhelyeim vagy miert vagyok 2 munk közt csórón, nem lehet ram alapozni stb. Es nem egy helyre pedig gyomorgörccsel jartam be dolgozni a kollektiva miatt meg otthon is ez várt..
Amiota szakitottunk meg csak jo munkahelyeim vannak a mostani meg rugalmas is, az olyan alap az eletemben azaz egyedul is atveszeltem a magányos idoszakokat mig nem lett uj barátom akivel rengeteget tudok egyutt lenni mert rengeteg a szabadidonk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!