Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet intellektuális kinézetem?
Nem csak egy szemüvegtől. Bár kétségtelen, hogy a szemüvegtől értelmesebb fejem lenne. De pl. A diplomás embereken is lehet látni a kinézetükön (ruházat, hajviselet stb.) hogy magas végzettségűek. Hogyan tudnám ezt szakmunkásként elérni, hogy hasonló kinézetem legyen mint egy orvosnak, mérnöknek, ügyvédnek vagy tanárnak?
Ne azt mondja senki, hogy járjak szemüvegbe, ingbe, nyakkendőbe, mert ez így nem jó. Aki amolyan magas végzettségű, azon pl. sportos ruházatba is látszik az intelligens kisugárzás. Hogy tudom ezt elérni?
Loool, micsoda tanácsok. Ismerek hosszú hajú, szakállas, igénytelen mérnököt, sőt, teletetovált orvost és tanárt is.
A kisugárzást nem a végzettség adja, egy csomó nívós diplomás átlagember sétál az utcán. Ha nem születsz bele alapból a felsőbb osztályba, hiába próbálkozol, szánalmas és erőltetett leszel. Inkább a körülményeidhez mérten hozd ki magadból a maximumot, ne akarj kamu felsőosztálybeli értelmiség lenni.
Szerintem van értelme normálisan öltözködni. Aki értelmiségi, de úgy néz ki, mint egy hajléktalan, vagy csak azért vesz föl ruhát, hogy valami melegítse, az szerintem féloldalas ember. A kulturált megjelenés nem csak az értelmiségiek körében kéne hogy dívjon.
Szerintem szomorú, hogy reptéren kilométerekről ki lehet szúrni magyarokat, mert 60-70 %unk igénytelenül vagy közönségesen öltözködik.
Nagyon is jó lenne ebben felzárkózni az igényesebb országokhoz, az öltözködésen tükröződik az ország általános szellemi állapota is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!