Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem egy olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy olyan lánnyal akivel "néha jó, néha nem". Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Furának tűnhet de amikor megismertem kb 1 éve, egy okos és szerethető lányt láttam benne. Leginkább elvagyunk egymás mellett, sokszor szeretek vele lenni.

De teljesen váratlan pillanatokban olyan dolgokat csinál vagy mond, hogy azt sem tudom hova kapjak. Ezeket ráadásul társaságban. És ők sem értik, mit is akar éppen, tehát nem csak én vagyok így vele.

Ilyenkor viszont már nem érzem hogy vele akarok lenni, pont ellenkezőleg. Olyankor ott hagynám, és azt mondanám neki, olyan nő aki ilyeneket mond vagy csinál nem lehet az én barátnőm.

Aztán eltelik pár nap és megint jó vele együtt de tudom, újból hülyeségeket fog beszélni hamarosan.

50%-ban szeretek vele lenni, 50%-ban nem.

Tehát azon gondolkodom fogadjam el vagy meneküljek.

2021. ápr. 29. 13:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miket mond, ami téged zavar?

Nem tudom Te hogy vagy vele, de ha én együtt vagyok valakivel, akit szeretek, akkor meg sem fordul az a fejemben, hogy szakítsak. Tehát mivel benned ez elég sokszor megfogalmazódik úgy gondolom a leírtak alapján, hogy mind a kettőtöknek jobb volna ha valamelyikőtük kilépne a kapcsolatból, mert nem vagytok egymásnak valóak.

N

2021. ápr. 29. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:

Az a baj nem írtál konkrètumokat így nem látjuk át a helyzetet.

Miket mond? Hogyan viselkedik?

Csak társaságban ilyen? Ez esetben az is lehet, hogy szorongó, feszült a társaságban és így reagál. Amikor zavarban vagyok sajnos én is hülyeségnek tűnő dolgokat csinálok, nem tudok termèszetes lenni és minél jobban próbálok normálisan viselkedni, annál inkább szerencsètlenebb vagyok. De én tudom magamról , hogy visszahúzódó vagyok, nem szeretek társaságban lenni és beszèlni. Otthon, a megszokott környezetemben nem vagyok ilyen, sőt. Sok mindenhez èrtek és buta sem vagyok. Mi a párommal már csak nevetünk,mikor zavarban vagyok és bènázunk. Ismer már, és így szeret:)

2021. ápr. 29. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Bènázok*
2021. ápr. 29. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, hogy hírtelen társoságban kicsapja a mellét vagy véletlen ereszt egy galambot.
2021. ápr. 29. 13:41
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
flúgos a csaj, találkoztam már én is ilyennel
2021. ápr. 29. 14:06
 6/10 A kérdező kommentje:

Főként úgy viselkedik mint aki lámpalázas. Hablatyol össze-vissza, olyanokat amik nem is kapcsolódnak az adott témához. Olyanokon nevet amik nem is viccesek, csak neki, senki másnak. Csakhogy nem látja magát kívülről. Nincs az, hogy később odajön, és elmondja, mekkora hülyeségeket mondott, és nevetünk rajta egy nagyot. Halálosan komolyan gondolja amit mond. Minimális a humorérzéke. És otthon is ilyen, nem csak társaságban.

Összességében ilyen a személyisége.

De aztán van egy közös program, és elfelejtem ezeket a számomra negatív élményeket. Holott tudom jól milyen, és mire számíthatok.

#5, milyen volt ez a lány?

2021. ápr. 29. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
A tanulmányai jók voltak, vagy nem tudott jól tanulni? Barátnői vannak?
2021. ápr. 29. 15:41
 8/10 A kérdező kommentje:

#7, egyetemet végzett, diplomás, bár épp hogy meglett neki. A szülei, nagyszülei támogatták tanulmányaiban.

Barátnői vannak, de valahogy kerülik, vagy nem is tudom. Elég ritkán hívják el valahová, míg ők egymással sűrűbben találkoznak. Ezt is furcsállottam mindig.

2021. ápr. 29. 15:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor itt nem szorongásról, lámpalázról lesz szó, hanem ilyen ő.

Ha már most zavar, akkor szerintem még időben szakits vele, mert később megjobban fog idegesíteni.

Barátnőmnek volt egyszer ilyen párja, 5 èvig húzták az egészet úgy, hogy a barátnőm sokszor falra tudott volna mászni tőle és társaságban is sokszor beègette. Egy idő után már inkább nem is hívtuk őket sehova, mert nagyon idegesítő volt a pasi. Barátnőm aztán megelègelte ezt, de elment vele 5 ève. Szerintem ne húzd te se az időt, mert nem valami normális,hogy 1 év után amikor még javában dúlna a rózsaszín köd,már zavaró neked a viselkedèse.

2021. ápr. 29. 16:07
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, zavar. Volt már köztünk emiatt egy rövidebb szünet is.

Egyébként engem is be szokott égetni társaságban, valóban. Ezt kifelejtettem. Nem is szeretem ha mondjuk a családommal találkozik mert tuti hülyének néznek miatta.

"Sajnos" vannak napjaink amikor jól elvagyunk, nincs semmi gáz. Ilyenkor jó együtt lenni. De ezek viszont nem kompenzálják a videlkedését.

Köszi nektek, átgondolom.

2021. ápr. 29. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!