Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs valamilyen nyilvános adatbázis társkereséshez és munkavállaláshoz?
Mondjuk lenne egy szééép nagy lista, xy neve, valódi kora, lopásért, csalásért, erőszakért, nemi erőszakért, pedofil hajlamért ült, vagy csak gyanúba keveredett!!(szóval pl felpofozta a nőt, de nem látszott a helye így meg nem lett semmi a dologból, de azért jegyzik)..
Szóval mindenfajta ilyen "bűnnek" vagy "gyanúba keveredésnek" kellene egy lista, mert így vadidegenek szavára kell adni, azt hallgatnak el, amit akarnak és sokaknál sorozatosan ismétlődnek a dolgok..
Biztos nem jönne senki azzal a férfival, aki már 3x gyanúba keveredett különböző nőkkel erőszakért, vagy pl azt a csajt is kerülnék, aki szépen kirabolta a szeretője házát, de nem lehet bizonyítani, hogy ő volt, mert nem ismerte be és nem lett meg a lopott holmi, nincs róla kamerafelvétel.
Miért kell bűnözőknek esélyt adni, hogy "tiszta lappal" kezdjenek? Pedig aki rendes, és tényleg csak hibát követett el, az azt mondhatná, ha rákeresnek és számonkérik, hogy figyelj, egyszer fordult elő, hogy felpofoztam a Marit, mikor a sörösüveggel csapkodott, nézz utána, nála is ott az erőszak, sajnálom, megbántam és nem fordul elő többet.. Ehelyett összejöhetnek újra, tiszta lappal bárkivel, és ezeknél az embereknél megismétlődnek a dolgok újra és újra, mert nem bánták meg és nincs motivációjuk változni, hisz a következő bűn után megint lehet, hogy nem büntetik őket és simán megússzák, találnak új balekot.
Miért nincs ilyen, civilek számára is elérhető adattár? Vagy ha másra nem is, legalább az erőszakra és a pedofilokra lenne ilyen..
Én biztosan lecsekkolnám a partnereimet, de szerintem sokan vannak ezzel így(nők biztosan, férfiak közt is talán, akinek van mit féltenie, mondjuk úgy nősül, hogy hatalmas hitele van a feleségének, amit titkol)
... megcsalás? az legyen a legnagyobb baja az embernek, amíg meg nem verik, ki nem rabolják, vagy nem molesztálják a gyerekét.
Most volt valami sztori, nő hazament korábban, az ablakon látta hogy a gyerekére mászik a párja, a lányon meg kevesebb a ruha, mint ahogy otthagyta. Ehhez képest mi egy megcsalás? Gyerekek itt ott tűnnek el, nőket vernek meg, férfiakat és nőket rabolnak ki hamis személyazonosság, gyakran sok ideig, hónapokig, évekig nem derül ki semmi.. Mennyi ilyen sztori van, hogy befektetésekre kért pénzt, aztán eltűnt 100milliókkal..
Tudni kell az emberek bűneit, ilyen S. Béla megcsalt 5x, ezekre nem nagyon adnék..(mondjuk azért sem, mert az emberek 90% csalta már meg a párját, minimum öleléssel vagy csókkal.. (tehát nem az egy-két rövid kapcsolatom volt szinte szüzek)) Meg amúgyis, hűtlenség és erőszak közt nagy a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!