Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találtál rá a párodra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találtál rá a párodra?

Figyelt kérdés

Van itt olyasvalaki, akinél magasan volt a léc, nem adott belőle lentebb és megtalálta a párját? (Nem irreális elvárásokkal, hanem hasonló külsővel, keresettel rendelkező, érzelmileg is érett személyre gondolnék)

Társkeresőkön inkább azt veszem észre, hogy oda csak olyan keveredik, akivel van valami probléma, esetleg hűtlen. Tinderen meg nem kapcsolatot keres az ember.

Hogyan találtatok rá, ha élőben ismertétek meg egymást?

Mindenféle történet érdekelne, próbálok nyitott lenni és bízni abban, hogy megtalálom aki hozzám való. Ez most sok erőt adna hozzá.

2021. ápr. 28. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
67%

Az egyik az unokatesóm legjobb Barátja volt

Kettőt a munkahelyemen ismertem meg

2 pasit a badoon

És a jelenlegi páromat is a badoon.

Nem csak selejtek vannak 😅

Legalábbis nekem mindig szerencsém volt, pedig vannak elvárásaim.

29/N

2021. ápr. 28. 13:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi véletlenszerűen találkoztunk egy utazás során, a szállásadóm lakótársa volt. Jól kijöttünk egymással amíg ott voltam, felületes kapcsolatban maradtunk, beszélgettünk hébe-hóba de a nagy távolság miatt semmi más nem történt. Aztán úgy adódott, hogy egy munkalehetőség kapcsán jóval közelebb költöztem, ekkor kerültünk mi is közelebb egymáshoz. Nem erőltettük, nem kerestük, nem ismerkedtünk direkt társkeresési céllal, egyikünk se vágyott igazából párkapcsolatra, ennek ellenére 10 éve együtt vagyunk :)
2021. ápr. 28. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én esetem speciális, mert 20 évesen egy folyosón laktunk a koleszban. Amiért köztünk akkor nem alakult ki semmi, az azért volt, mert ő egyéjszakás és laza szexkapcsolatokban utazott én pedig komolyba, így nem volt közös keresztmetszet, de jó barátok lettünk.

Aztán évekkel később, egyetem után, én hosszú időre kórházba kerültem és az exem beszélt neki rólam, amikor arra járt beugrott hozzám. Majd egyre többször jött, és így kezdett barátságból valami mélyebb lenni. Mikor kijöttem a kórházból ő kitartóan bizonygatta, hogy velem képzeli el a hátralévő életét, és mindent meg is tett, hogy együtt építsük fel az életünket újra.

2021. ápr. 28. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Mi társkeresőn, de ez már vagy 10 éve volt. Írtam egy elég pontos leírást magamról, h ezt kapod, nem, nem változtatok rajta, ha nem tetszik, lapozz. Ketten írtak rám, az egyikük túl messze volt, a másik a férjem. Azt mondta, nagyon tetszett neki, h ilyen határozott vagyok. És pont ugyanolyan különcségeink vannak (nem bulizunk, nem iszunk, állatokkal, földtúrással szeretünk foglalkozni). Viszont egyikünk sem jár kb semmi olyan belyre, ahol ismerkedni szoktak, a net nélkül sosem találunk egymásra.
2021. ápr. 28. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ügyfél volt a munkahelyemen a nő. Bejött, kért egy dolgot, én meg neki adtam ajándékba egyet. Pár nap múlva vissza jött és randira hívott.
2021. ápr. 28. 14:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt a gyakorin, eskü :)
2021. ápr. 28. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Tinder.
2021. ápr. 28. 15:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tarskereson. Szimpatikus volt az adatlapja alapjan, nem macas kepeket posztolt, sok volt az atfedes koztunk. Irtam neki, valaszolt, kerdeztem par dolgot, azokbol is nagy volt az atfedes, randira hivtam, eljott. Ennek masfel eve, azota mar ossze is koltoztunk.
2021. ápr. 28. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi a párommal tinderen ismerkedtünk meg. Sok ember akar egyéjszakásat ott de egy mondattal el lehet küldeni őket és békénhagynak. Nem mondanám azt hogy csak olyanok vannak ott akikkel probléma van, csak jól ki kell szűrni a felhozatalt.
2021. ápr. 28. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Chat.hu (5,5 éve) :) 4,5 éve összköltöztünk.
2021. ápr. 28. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!