Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor a párotokkal nyaralni mentek ki fizeti a nyaralást? Fele-fele arányban mindent, vagy Pl egyik a szállást másik az úti költségeket stb?
Ha egy pár vagyunk, együtt élünk stb., akkor közös a kassza, úgy is, hogy én férfiként sokkal többet keresek.
Ha még nem élünk együtt, akkor férfiként én fizetek, a hölgy maximum költőpénzt hoz.
De én ilyen értelemben régimódi vagyok. :)
Általában én szoktam fizetni mindent.És nem is várom el,hogy beleadjon bárki is egy nyaralásba.De előfordult már,hogy egy - egy vacsit a párom fizetett.
Én is régimódi vagyok :)
Nálunk az egész nyaralást az utolsó gombóc fagyiig a párom (férfi) fizeti. Ezt ő ajánlotta fel a kapcsolatunk legelején, a nagyon eltérő anyagi helyzetünk miatt. Ő lakik nálam, a saját lakását így ki tudja adni, abból is jön be pénze, valamint itt sokkal kevesebb a rezsi is, mint amikor még egyedül élt.
De emiatt én nem is szólok bele abba, hogy hova megyünk és mennyi időre, és a hotel kiválasztásánál is övé az utolsó szó. Nekem mindegy, mert nagyon hasonló az ízlésünk és az elképzelésünk a nyaralásról is, így mindig jól érzem magam vele. Hálás vagyok neki, akárhova is visz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!