Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor a párotokkal nyaralni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor a párotokkal nyaralni mentek ki fizeti a nyaralást? Fele-fele arányban mindent, vagy Pl egyik a szállást másik az úti költségeket stb?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 27. 22:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Párom fizet mindent (ő a férfi).
2021. máj. 5. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy pár vagyunk, együtt élünk stb., akkor közös a kassza, úgy is, hogy én férfiként sokkal többet keresek.

Ha még nem élünk együtt, akkor férfiként én fizetek, a hölgy maximum költőpénzt hoz.

De én ilyen értelemben régimódi vagyok. :)

2021. máj. 5. 10:43
 13/16 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Egyikőnk lefoglalja az utat, másik a szállást, ha vásárolni/étterembe/programokra megyünk, akkor felváltva fizetünk. Nyilván, ha én akarok valamit vásárolni rokonoknak pl. szuvenírt vagy magamnak, azt én fizetem, ő meg a sajátját. Ahogy esik, amúgy nem szoktuk kicentizni, hogy az út végére megszámoljuk, és hogy úristen az egyikőnk 40-50ezerrel többet költött, főleg, hogy nem is egyformán keresünk.
2021. máj. 5. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:

Általában én szoktam fizetni mindent.És nem is várom el,hogy beleadjon bárki is egy nyaralásba.De előfordult már,hogy egy - egy vacsit a párom fizetett.

Én is régimódi vagyok :)

2021. máj. 5. 18:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az egész nyaralást az utolsó gombóc fagyiig a párom (férfi) fizeti. Ezt ő ajánlotta fel a kapcsolatunk legelején, a nagyon eltérő anyagi helyzetünk miatt. Ő lakik nálam, a saját lakását így ki tudja adni, abból is jön be pénze, valamint itt sokkal kevesebb a rezsi is, mint amikor még egyedül élt.

De emiatt én nem is szólok bele abba, hogy hova megyünk és mennyi időre, és a hotel kiválasztásánál is övé az utolsó szó. Nekem mindegy, mert nagyon hasonló az ízlésünk és az elképzelésünk a nyaralásról is, így mindig jól érzem magam vele. Hálás vagyok neki, akárhova is visz.

2021. máj. 5. 22:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is a párom fizet mindent. Próbáltam többször beleadni de azt mondta ne egessem le., 😂😂
2021. máj. 5. 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!