Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek nem számít, ha egy villanykörtét se tud lecserélni csak gazdag és jóképű legyen a pasi?
Igen!
Miért adnák lejjebb? Megtehetik, hogy gazdag és jóképű pasit válasszanak. És azt is fognak választani. De ha nem is jóképű legalább gazdag legyen.
Megtehetik , ezért meg is fogják tenni.
Én vagyok kettőnk közül a barkácsolósabb, így ha valamit ő nem tud megcsinálni, akkor megcsinálom én, ha én se tudom, akkor hívnék szakember. Nem várok el tőle olyat, amit én sem tudok megcsinálni.
Sokat el tud egyébként tökölődni egy villanykörte kicserélésén, de ez legyen a legnagyobb bajom. Azt kifejezetten díjazom, hogy a nagyobb munkákat inkább szakemberre bízza, nem akar mindent rossz minőségben megbarkácsolni.
Tőlem egyetlen nő sem kérdezte, hogy ki tudok-e festeni, vagy csempézni egy fürdőszobát, vagy, hogy mennyit keresek.
Egyébként tudok, és általában egészen jól, néha még nagyon is jól
De ezek nem szerelmi témák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!