Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jobb érzés annál, amikor a nők védelmében van az ember?
Jó érzés számítani a nőkre. Eleve élvezem a társaságukat, meg segítenek nekem, felvidítanak, megvigasztalnak.
A nők igazán csodás személyek.
Vagyis: én megyek. Az a "Na, mindegy" kissé nagyképűen hangzott, elnézést. Oda kell figyelnem magamra, hogy mit, miként mondok.
Legyen szép tavaszi napotok, hello!
Ez a kérdés most inkább dicsekvés, hogy te mindet meghúzhatod és tudnak egymásról. Hát, erre mit mondjunk? Egészségetekre.
Mintha csak ez a két véglet lenne, szidni a másikat vagy megdugni... Elég vérszegény trollkodás.
9. A kutyaként dörgölőzés ahogy te bemutattad és leírtad magad nekünk épp olyan visszataszító, mint a nőgyűlölet. Se gyűlöletet nem kérünk, csak azért, mert nők vagyunk, de talpnyalást se.
"Az ilyen kapcsolatokból keletkeznek a "barátság extrákkal" és a párkapcsolat is."
Hát nem éppen. Írták már korábban, de te tényleg álomvilágban élsz.
Nem. Én csak azt osztottam meg, hogy jól érzem magam, mert vannak az életemben nők, akikkel szorosabb kapcsolatban vagyok, és jól esik lelkileg.
Bár ebbe a rovatba talán hiba volt ezt kérdésben kiírni.
Ezt írtad: "Van jobb érzés annál, amikor a nők védelmében van az ember?"
Igen, egymillió másik érzés van, amik ennél jobbak.
Sem talpat nem nyalok, sem kutyaként nem dörgölőzök. Arról van szó, hogy az utóbbi időben több nővel kölcsönös kapcsolat alakult ki, és ezért boldog vagyok. Mert számíthatok rájuk, ahogy ők is rám.
De gondolom neked ez full ismeretlen, mert téged vagy megdugni akarnak, vagy pedig megfelelni akarnak neked, hogy még a segged is kinyalják, Másik esetben szidnak. Azt nem tudod, milyen egy normális emberi kapcsolat
"Hát nem éppen"
De, éppen.
Az biztos, hogy ez az oldal tele van nőgyűlölő incelekkel, de ugyanakkor tele van frusztrált, bunkó nőkkel is, akik még egy ilyen kérdésbe is belekötnek, kifacsarva a szándékaimat.
Szerencsés vagyok, hogy nem ezen az oldal az, ami iránymutató nekem a nőkhöz, mert akkor egy egészen eltorzult képet kapnék, ami hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!