Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú msnen mindig rámír, de találkozni nem hív, az mit jelent?
Figyelt kérdés
2010. aug. 22. 13:34
12/18 anonim válasza:
Függ attól, hogy miről beszélgettek és attól milyen a srác habitusa..lehet majd elhív, de nem az a kapkodós fajta.
Biztatod őt? Ha egy lánynál nem világos, hogy bejövök akkor nem hívom sehova ezt élőben letudom szűrni( női jelek) de msn nehéz szóval itt meg kell beszélni a dolgokat nyíltan.
Beszéljétek meg, hogy tetszetek-e( ha már láttátok egymást természetesen fényképen)
13/18 anonim válasza:
ez azt jelenti hogy használja az msn nevü programot,nem hiszem hogy csak dísznek telepítette
14/18 anonim válasza:
Már nem is msn a neve hanem Microsoft Live Messenger.
15/18 anonim válasza:
nincs neki kivel beszélni .... :S
16/18 anonim válasza:
msnen jófej vagy, de nem akar tőled semmi komolyat, esetleg nem tart elég szépnek ahhoz, hogy találkozzatok
19L
18/18 anonim válasza:
Én egyszer beszélgettem egy lánnyal msn-en. Szép volt jó volt, de sosem kérdezett, nem kezdeményezett, mintha mindent nekem kellett volna kihúznom belőle harapó fogóval. Utána egy hónapig nem írtam rá. Majd töröltem. Ez volt majdnem 1 éve, azóta semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!