Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy bikinis kép szexuálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy bikinis kép szexuálisan kihívónak szamít?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 19:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
45%

ja mert amúgy szép nagy kerek 😂

Köszi , így sem kérném. Csontos

2021. ápr. 22. 22:13
 22/30 anonim ***** válasza:
Ott a fingódomb: [link]
2021. ápr. 22. 22:13
 23/30 anonim ***** válasza:
59%
11 Jáj, azok a tyúkmellek. bakker mikor egy nőnek a bordái látszódnak a mellkasánál. fúj
2021. ápr. 22. 22:14
 24/30 anonim ***** válasza:
58%

Érdekes....aki kritizálja a csajt fel van pontozva, aki meg dicséri, az le van értékelve.... :)) na de kedves női társaim!! miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Jól tudjátok, hogy akármennyire is le akarjátok húzni a csajt, és akármilyen prolin is van öltözve, az alapanyag rohadt jó, és nagyon nagy százalékotok soha nem fog így kinézni, még akkor sem, ha azt írjátok, hogy igényesebben néztek ki :)

Lehet le pontozni, szerintem ez egy nagyon szép csaj!

ja, és kérdésre válaszolva, szerintem nem kihívó a mai világban egy bikinis kép... ha valaki szép, azt ne takargassa :)

2021. ápr. 22. 22:39
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

"az alapanyag rohadt jó, és nagyon nagy százalékotok soha nem fog így kinézni"

Nagy százalékunk nem vágyik arra, hogy a pénzét igénytelenül kinéző szilikoncsecsekre és szájfeltöltésre költse. Azon kívül meg egy átlagos vékony nő lapos seggel. A nő ismerőseim háromnegyede jobban nézne ki ilyen ruhában, főleg egy mellműtét után.

2021. ápr. 22. 22:44
 26/30 anonim ***** válasza:

25.-nek.

Ki vagy te? Mihalik Enikő? >:)

2021. ápr. 22. 22:50
 27/30 anonim ***** válasza:
26, látod valahol, hogy azt írtam, hogy ÉN személy szerint jobban nézek ki? Nem nézek ki jobban, de sok barátnőm igen. Ne tegyünk már úgy, mintha ez egy annyira gyönyörű nő lenne. Tök átlag a melleit és a közönséges öltözékét leszámítva.
2021. ápr. 22. 22:52
 28/30 anonim ***** válasza:

Akkor valaki linkeljen már be egy jó nő!

(De ne valami zsírdisznót!)

2021. ápr. 22. 23:01
 29/30 anonim ***** válasza:
68%
jajj hagyjuk már :) gyönyörű arca van, és szép testfelépítése...még akkor is ha szilikon a csöcse, és lapos a segge...
2021. ápr. 22. 23:51
 30/30 anonim ***** válasza:

Ennek a csajnak a fikázása kb. olyan, mint amikor a nem előnyös alakú kolléganőm azt mondta Palvin Barbira, hogy “telt”. Ennek a nőnek minden hátránya ellenére erős szexuális kisugárzása van. Pont.

A bikinis kép meg igen, kihívó.Lehet, hogy a lényeget takarja, de én nem lennék boldog, ha női családtagom közösségi oldalakra ilyen képeket töltene fel.

2021. ápr. 23. 06:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!