Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy bikinis kép szexuálisan kihívónak szamít?
ja mert amúgy szép nagy kerek 😂
Köszi , így sem kérném. Csontos
Érdekes....aki kritizálja a csajt fel van pontozva, aki meg dicséri, az le van értékelve.... :)) na de kedves női társaim!! miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? Jól tudjátok, hogy akármennyire is le akarjátok húzni a csajt, és akármilyen prolin is van öltözve, az alapanyag rohadt jó, és nagyon nagy százalékotok soha nem fog így kinézni, még akkor sem, ha azt írjátok, hogy igényesebben néztek ki :)
Lehet le pontozni, szerintem ez egy nagyon szép csaj!
ja, és kérdésre válaszolva, szerintem nem kihívó a mai világban egy bikinis kép... ha valaki szép, azt ne takargassa :)
"az alapanyag rohadt jó, és nagyon nagy százalékotok soha nem fog így kinézni"
Nagy százalékunk nem vágyik arra, hogy a pénzét igénytelenül kinéző szilikoncsecsekre és szájfeltöltésre költse. Azon kívül meg egy átlagos vékony nő lapos seggel. A nő ismerőseim háromnegyede jobban nézne ki ilyen ruhában, főleg egy mellműtét után.
25.-nek.
Ki vagy te? Mihalik Enikő? >:)
Akkor valaki linkeljen már be egy jó nő!
(De ne valami zsírdisznót!)
Ennek a csajnak a fikázása kb. olyan, mint amikor a nem előnyös alakú kolléganőm azt mondta Palvin Barbira, hogy “telt”. Ennek a nőnek minden hátránya ellenére erős szexuális kisugárzása van. Pont.
A bikinis kép meg igen, kihívó.Lehet, hogy a lényeget takarja, de én nem lennék boldog, ha női családtagom közösségi oldalakra ilyen képeket töltene fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!