Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kezd egy fehér, magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezd egy fehér, magyar nő színes férfivel?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 16:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

miert kezd? mondjuk mert tetszik neki? valoszinu, annak a szines pasinak tobb esze van, mint neked, aki ilyeneket kerdezget es gyanitom, jobban is nez ki.

szerintem a videki korlatolt turbomagyarokn meg egy-ket rasszista gyokeren kivul senki nem akad mar fent ezen 2021-ben.

mondom ezt ugy, hogy engem nem vonzanak a szinesboru pasik, de a te hozzaallasodtol hanyingerem van, tehat elobb jonnek ossze egy fekaval, mint veled.

2021. ápr. 22. 16:47
 12/24 anonim ***** válasza:
98%

‘ És szakítás után, kinek fog majd kelleni a csaj?‘

mondjuk barmelyik ertelmes ferfinek, aki nem egy rasszista pocsfej??

2021. ápr. 22. 16:48
 13/24 anonim ***** válasza:
97%

Ma fenyeztem. Sikerult leonteni magam ketszer, egyszer szurke epoxy alapozoval, es sarga toltoalapozoval. Tehat kelloen szines vagyok....

36F incel

2021. ápr. 22. 16:52
 14/24 anonim ***** válasza:
97%

Senkinek semmi köze hozzá, hogy egy felnőtf ember milyen bőrszínű felnőtt emberrel kezd.

Btw nem is kellene azért dobni egy lányt, mert színesbőrű pasija volt. Egy ilyen rasszista tahó akkor sem kelle senkinek, ha nem lenne más a földön.

2021. ápr. 22. 17:07
 15/24 anonim ***** válasza:
97%

Visszatért a fóbiásunk 🤣🤣🤣🤣

Fobiak:

Kövér nő, 30+ nő, gyerekes nő, fekete pasival kavaró nő 🤣🤣🤣

2021. ápr. 22. 17:19
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
15 Meg a tetovált nők, ez lemaradt 🤣
2021. ápr. 22. 17:32
 17/24 anonim ***** válasza:
94%
#16: Tényleg! El is felejtettem :D
2021. ápr. 22. 18:57
 18/24 anonim ***** válasza:
96%
Mihez vajon? Hát, nem mindenki egy rasszista gyökér, mint te. Az a pasi, aki meg az exek bőrszínét nézegeti valami ősparaszt lehet, mert értelmes embernek ez nem fontos. Meg úgy általában az exek sem.
2021. ápr. 22. 19:22
 19/24 Sunshinedoll ***** válasza:
96%
Miért ne kezdene vele, ha benne lát olyan potenciális partnert, akire vágyik? Nem is értem, te mi alapján kezdel bárkivel is?
2021. ápr. 22. 19:24
 20/24 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
A kérdés nem az, hogy "ki akarna olyan nővel kezdeni, akinek volt színesbőrű pasija" hanem hogy "ki akarna olyan emberrel kezdeni, aki buta és rasszista?"
2021. ápr. 22. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!