Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az ha egy idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az ha egy idősebb férfi hisz még az igaz szerelembe azt kiröhögik?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 21. 19:58
 1/6 anonim ***** válasza:
46%

Mert nem látták ezt a filmet: [link]

(Meg mert sajnos a legtöbb férfi már fiatalon megtanulja, hogy a nő olyan, mint a kígyó. Bármikor képes beléd marni.)

2021. ápr. 21. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Mert általában előbb fel szoktunk ébredni az álmodozásból. Persze vannak akik életük végéig egy képzelt világban hisznek, különben nem tudnák elviselni az életüket, mint sok hívő is.
2021. ápr. 21. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
És ki röhögi ki?
2021. ápr. 21. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
17%
Ha a Mikulásban hinne, akkor is kiröhögném.
2021. ápr. 21. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
21%
Én abban nem hiszek, hogy egy idősebb férfi tud változni, ha eddig nem sikerült lekötnie magát. Ugyanis annak oka van.
2021. ápr. 21. 22:00
 6/6 anonim ***** válasza:
78%

Én hiszek az igaz szerelemben :)

Nem voltam sokszor szerelmes épp ezért mindig megbecsülöm és a mostani érzést sem szeretném elengedni.

Jó dolog szeretni valakit

Többiek meg legyenek csak savanyú uborkák

2021. ápr. 21. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!