Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon összevesztünk. Ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon összevesztünk. Ő kezdte, de én kaptam fel a vizet. Szerintetek nekem kéne bocsánatot kérnem?

Figyelt kérdés

A párom sokszor heccel kis dolgokkal. Ő azt hiszi, hogy vicces, meg hogy szeretetből van, de egy idő után eléggé idegesítő tud lenni. Mindig azon poénkodik, hogy nem járok sehova, meg nincsenek nagyon barátaim. Persze, csak ilyen "cukin", de egy idő után már idegesítő, mert valahol engem is bánt, hogy ennyire magamba fordulok. Ma is szóbajött, hogy tiniként biztos egész nyáron otthon ücsörögtem. Én meg mondom neki, hogy nem, sokat jártam ide-oda, csak nem épp barátokkal. Erre rákérdez viccesen: anyuval, apuval?

Én meg már ilyenkor felhúztam magam, mert minek cseszeget azzal, hogy introvertált vagyok? És megmondtam neki, hogy nem, képzelje el, magam jártam ide- oda és nem voltam dedós. Aztán elkezdtem kiosztani, hogy semmivel sem vagyok rosszabb, mint az, akinek sok barátja van, vagy extrovertált. Kb mindent a fejéhez vágtam ezen a téren. Aztán elkezdtem gyanusítgatni, hogy ő folyton csak bánt, meg mindig viccet csinál belőlem, lenéz. (ez amúgy annyira nem igaz, sokszor elmondja, hogy imád, ahogy vagyok és neki sokkal jobb, hogy ilyen kis otthonülős vagyok és mindig viccből cseszeget, de akkor is bosszant egy idő után).

Aztán leordítottam, hogy ő sem jobb nálam semmivel és szégyelje magát. Meg úgy minden jelentéktelen dolgot a fejéhez vágtam undorító hangnemben. Aztán szólt, hogy nyugodjak már le, mert semmi rosszat nem mondott én meg elfutottam sírva a fürdőbe és bezárkóztam. Mikor be akart jönni, akkor meg elküldtem. Nem is szóltam azóta hozzá. Eddig úgy gondoltam, hogy ő a rossz, de már kezdem érezni, hogy lehet én kaptam fel a vizet a szinte semmin. Most is a nappaliban alszok.

Nem tudom mit kéne neki mondanom. Mégsem akarok bocsánatot kérni, mert ezektől a "vicceskedő" megjegyzéseitől én érzem magam rossznak, de másfelől meg lehet szebben kellett volna reagálnom. Ha ő odajönne és megmondaná, hogy többet nem lesz ilyen és sajnálja, akkor én is bocsánatot kérnék.

21 és 23 évesek vagyunk, én vagyok a lány.

Kérlek ne írjatok bántó kommenteket, már tudom, hogy eltúloztam. De akkor is, neki sem kéne állandóan engem ugratnia!

2021. ápr. 18. 23:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát.. Őszintén állj elé és mondd el amit ide leírtál. Nem kell bocsánatot kérned csak meséld el az egészet a te szemszögedből. Ennyi
2021. ápr. 18. 23:48
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Mond azt, hogy bocsámatot kérsz a hangnem miatt, amiben közölted a véleményedet.

De amúgy ő is bunkó volt.

2021. ápr. 19. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld megbeszélni vele.

Fiatalok vagytok (tapasztalatlanok),nem könnyű az embernek elérnie azt a szintet,hogy bármikor, bármiről tudjon beszélgetni a másikkal.

Ha fiatalon nem szoksz hozzá,hogy a problémák megoldása a kommunikációval kezdődik,akkor később ez nem lesz természetes.

Szerintem mindketten hülyén viselkedtetek.

Kicsit higgadj le és tedd meg az első lépést te.

Én úgy szoktam,hogy beismerem,ha hülyén viselkedtem és elmondom hogy mi esett rosszul.

Aztán csak annyit a végére,hogy nem próbáljuk meg ezt másképp?

Normális,nyugis hangnemben a legrosszabb dolgok élét is elveszi,hogy nincs cirkusz ,ami feszültséget okozna fölöslegesen.

2021. ápr. 19. 10:53
 4/4 anonim ***** válasza:
A fickó 23 évesen azért már tudhatna valamit a női lélekről.
2021. ápr. 19. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!