Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nőként a férfi hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőként a férfi hozzám költözik, hogyan oldjuk meg az anyagiakat? (Lakáshitel is van)

Figyelt kérdés

Ebben az esetben 2 opció is eszembe jutott.

A lakáshitelt, a rezsit és az élelmiszereket is felesben fizetjük (aljas vagyok, tudom, de potyára nem akarom, hogy ingyen lakjon velem)

Illetve a másik opció az, a rezsit ő fizeti, a lakáshitelt én és az élelmiszereket felesben.

A kettő közül melyik a “barátibb”? Férfi szemmel ez nem ijesztő? Vagy esetleg milyen opció játszik még?

2021. ápr. 18. 13:15
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
13%

Nem értem az albérlet hogy jön ide. Ott a tulaj X fővel áll szerződésben, értelemszerűen fizet mindkettő egy szolgáltatásért.

De miért kéne bárki hitelét fizetnem? Albérleti díjat sem fizetnék a páromnak, ha már nem lenne hitel.

Többit természetesen felezve, ha így esik jól.

2021. ápr. 18. 16:38
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Hát nekem lesülne a pofámról a bőr, ha bérleti díjat kérnék a páromtól.

Közös dolgok (rezsi, kaja, szórakozás, háztartás) felesben, a hitelt meg nyilván az fizesse, akié a lakás lesz a végén. Elég inkorrekt dolog lenne úgy fizettetni hitelt valakivel, hogy a végén szart se kap.

2021. ápr. 18. 17:32
 23/29 anonim ***** válasza:
87%
Sz@rt se kap? Férfi létére örüljön, hogy a NŐNÉL lakik
2021. ápr. 18. 17:33
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért, ez egy párkapcsolatban nem alap?

Nő vagyok, a párom költözött hozzám. Mint mondtam, leégne a pofámról a bőr, ha lakbért kérnék tőle. De fordított esetben, ha én költöztem volna hozzá, és eszébe jutott volna velem fizettetni a lakáshitelt vagy bérleti díjat kérni, hát ott lett volna vége a kapcsolatnak.

2021. ápr. 18. 17:37
 25/29 anonim ***** válasza:
62%
Én a hitelt biztos nem fizettetném vele, még felesben sem. A rezsi és élelmiszer felesben fizetése rendben van, de a hitelhez semmi köze, hiszen tulajdonjoga sem lesz az ingatlanban.
2021. ápr. 18. 17:50
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

24: én sem értem. 21-es vagyok, mínuszba pontozták emiatt.

Egy csomó házasságot, élettársi kapcsolatot látok, ahol egyik vagy másik fél kizárólagos tulajdonában élnek évekig. Szóba sem jön az albérleti díj...

2021. ápr. 18. 18:14
 27/29 anonim ***** válasza:
62%
Senki nem irt jó megoldást. Az a férfi sporol rajtad mert azt a pénzt felreteszi magának amiből albit kéne fizetnie és ezt a pénzt adja oda rezsi és kajafelre. Mindeközben amortizálja es lelakja a lakásod. Rezsit és kaját teljes mértékben fizetnie kell,cserébe ingyen lakható ott, kvázi ez a bérleti díja és meg így is olcsóbban jön ki mintha egyedül lakna albumban plusz rezsi plusz kaja. Hitelbe ne fizessen, akkor viszi a lakásod ezen részét.
2021. ápr. 18. 19:18
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
vegyetek ki egy közös albit, a bérleti díjat, rezsit kaját felezzetek. A lakásod meg add bérbe és törlesztő belőle a hitelét.
2021. ápr. 18. 19:21
 29/29 anonim ***** válasza:
28-as jól írja!!
2021. ápr. 18. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!