Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nőként a férfi hozzám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nőként a férfi hozzám költözik, hogyan oldjuk meg az anyagiakat? (Lakáshitel is van)

Figyelt kérdés

Ebben az esetben 2 opció is eszembe jutott.

A lakáshitelt, a rezsit és az élelmiszereket is felesben fizetjük (aljas vagyok, tudom, de potyára nem akarom, hogy ingyen lakjon velem)

Illetve a másik opció az, a rezsit ő fizeti, a lakáshitelt én és az élelmiszereket felesben.

A kettő közül melyik a “barátibb”? Férfi szemmel ez nem ijesztő? Vagy esetleg milyen opció játszik még?

2021. ápr. 18. 13:15
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon vigyázz tényleg! Nehogy fizessen barmit is a hitelbe, mert akkor utána övé a lakás fele
2021. ápr. 18. 13:47
 12/29 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk, ha albérletben laknál, akkor jogosan kérhetnéd a bérleti díj felét. De itt rögtön gonosz lennél, ha a hitelbe is bele kéne adnia, pedig effektív a lakhatásért fizetne ő is, ahogy a kérdező. Amúgy, ha adna bele neked havonta x összeget a lakáshitelbe, mondjuk havi 20 ezret, akkor sem követelhetne semmit, ha szétmentek. Nem tulajdonostárs, semmi értéknövelőt nem tett az ingatlanért. Én azt sem érzem fernek, hogy semmivel nem száll be.
2021. ápr. 18. 13:47
 13/29 anonim ***** válasza:
36%

A párom költözött hozzám ő a ffi, igaz albérlet, de ha nem lenne velem akkor is ugyanennyit fizetnék tehat ebbe nem kell beszállnia se a rezsibe mert az alig több mint ha nincs itt.

A kaját felesbe fizetjük viszont es ha elutazunk azt zömében ő.

2021. ápr. 18. 13:50
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

"Amúgy, ha adna bele neked havonta x összeget a lakáshitelbe, mondjuk havi 20 ezret, akkor sem követelhetne semmit, ha szétmentek."

De igen, polgári peres úton követelhetné a pénzt, akkor viszont nem, ha mint albérleti díj fizetné a 20ezret és a lány arra fordítja amire akarja, jelen esetben hitele törelsztésére. De erről írjanak papírt, utólag már mindenki másként szokott emlékezni :)

2021. ápr. 18. 14:00
 15/29 anonim ***** válasza:
62%
Ahogy az utolsó mondja, albérleti díjként kerj tőle pénzt a lakhatásért.
2021. ápr. 18. 14:03
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Arra is figyelj, hogy a lakcímen semmi ne legyen a nevén! Még TV-előfizetés sem.
2021. ápr. 18. 14:04
 17/29 anonim ***** válasza:
2.opciód
2021. ápr. 18. 14:48
 18/29 anonim ***** válasza:
Nekem saját lakásom van, de ha hitelem lenne, azt nem fizettetném vele. A rezsit, kaját felesben igen, azt közösen használjuk, de a lakáshoz nincs köze. Ez olyan, mintha bérleti díjat kérnék tőle.
2021. ápr. 18. 15:24
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly a kapcsolat régóta vagytok együtt akár házzasság stb is tervbe van akkor lehet akár felezni mindent de akkor ő is tulajdonos lesz! Ha csak magadnak akarod a lakást de az első pontok szintén adottak akkor szerintem úgy korrekt ,hogy a hitel a tied rezsi,kaja feles illetve esetleg beszálhat minimális összeggel a lakhatásba de azt ne várd,hogy a hiteled is ő fizesse !
2021. ápr. 18. 15:28
 20/29 anonim ***** válasza:
92%

Ha a nő fizeti a lakáshitelt, akkor a férfi fizesse a rezsit. Az élelmiszereket meg felesben! Legalábbis ha férfi lennék, akkor így csinálnám. Valahogy próbálnám kompenzálni, hogy a nő teszi a fedelet a fejem felé. De nem vagyunk egyformán bekötve sajnos, ahogy látom.

Oké, hogy mind a ketten használják a rezsit, de ugyanúgy a férfi "beült a tutiba", nehogy már...

2021. ápr. 18. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!