Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik picit az exem, ez normális? Valahogy úgy érzem hogy ez nem tiszta! Van barátom 3 hete, nagyon szeret, én is szeretem őt.
De vannak olyan időszakok amikor eszembe jut a volt barátom,3év 8hónapot voltam vele, és 4 hnapja lett vége.
Mások szerint nem kellene sajnálnom azt a kapcsolatot, én sem sajnálom csak hiányzik.
Ami megvan az egyikbe hiányzik a másikból.
A volt barátommal sokkal jobb volt a szex, romantikusabb volt.A mostani barátommal még nem volt valami jó, bár csak 2 szer voltunk együtt.
A szüleimnek jobban tetszik a mostani barátom,egyáltalán nem hasonlít a régire, nem csinál semmi egészségkárosító dolgot.Nagyon komoly, bár 4ével fiatalabb is mint az exem.
Olyan jó volt a régi barátommal elmenni nyaralni, és sajnos most ez kimaradt.Remélem hogy majd mi is megérjük azt az időt mikor elmegyünk kettesben.
De nem tudom miért még mindig érzek valamit a volt párom iránt, és szerintem ez egyáltaán nem jó hogy közben van barátom.Viszont őt is szeretem szerelemmel.Mert annyira jóérezni, tartozni valakihez.
én is így érzek.mindenkiben csak az exemet keresem.
lett volna lehetőségem h legyen párkapcsolatom megint,de vhogy amiatt nem lett belőle semmi se mert nem hasonlított egyik srác se az exemre semmenyire se.:S:S tisztára hülye vagyok,de vhogy nekem olyan kéne mint ő volt,számomra ő volt a tökéletes:S
már kezd alakulni egy sráccal aki nagyon hasonlít rá, nagyon jó elvagyunk,szóval remélem összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!