Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudjak tenni, hogy leállja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudjak tenni, hogy leálljak ezzel a viselkedéssel?

Figyelt kérdés

Több ilyen fordult elö velem, hogy ha egy pasi nem akart valamit, akkor en akartam. Tehat en nem akartam komoly kapcsolatot, de amikor megtudtam, hogy a pasi sem, akkor én nagyon akarni kezdtem.

Rengeteget szenvedtem emiatt a tulajdonságom miatt.

Olyan emberek mellett kötöttem ki, akiket igazan nem akartam, de azt sem, hogy más megkapja őket, emiatt muszaj volt együtt legyek velük, ha nem is volt kedvem.

Legalabbis ezt éreztem.

Most egy pasival vagyok aki abszolút nem volt a típusom, azért csavarodtam bele ebbe a helyzetbe, mert ahogy telt az idő láttam, hogy előnytelen külseje ellenére vannak opciói mégis, pusztán mert nadrágja van, tud kapni nőket szexre ha akar, így nagyon féltékeny lettem, és hajlandó voltam több időt tölteni vele, csak ne tudjon máshoz menni, habár nem volt sokszor kedvem vele ülni.

Nagyon kimerítő így élni, mit tudok tenni, hogy ha érzem, hogy valaki csak szórakozásra kell, akkor ki is tartsak emellett és féltékenységből ne bonyolódjak jobban bele!??

2021. ápr. 17. 08:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy domináns a személyiséged?!

Bővebben: Vannak olyan jellemű emberek, akik nem szeretik a visszautasítást / ellentmondást. Csak azért, hogy ne sérüljön a saját lelki világuk. Ők úgy viszonyulnak a többi emberhez, hogy „csak azért is ez meg az lesz és kész”. Valamennyire természetes eme „gyári beállítás”, mert megvédi az EGO-t a csalódástól, de a másik fél részéről meg lehet, hogy totál kellemetlen helyzet alakul ki. (Nem feltétlenül csak te lehetsz a szenvedő alany egy nem-akart kapcsolatban.)

Másrészről, említetted a féltékenységet… „A szomszéd füve mindig zöldebb.” Ez mindaddig tény marad, amíg nem találsz egy olyat, akivel tényleg „egy húron pendültök”. (Ha eljön az ideje, akkor más már nem fog kelleni.)

Harmadrészt, ha valami nem megy, akkor azt ne erőltesd. (Abból mindig csak szenvedés van.)

Összegzésként csak annyit tudok javasolni, hogy állapodj meg egy olyan ember mellett, akivel kölcsönös a viszony, mivel el tudjátok egymást fogadni…

2021. ápr. 17. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!