Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátom nem törődik velem? :/ Bővebben lent.
Nah szóval. úgy keződődött, hogy nagyon jól megvoltunk 2 hónapig. Szerettük egymást, és minden szépvolt. Aztán megtudtam, hogy szakítani akart velem(fogalmam sincs miért:S), de már meggodolta magát. Pár hétig megint jól megvoltunk, aztán jött a nyári tábor. Azt hittem, az egész hetet együtt fogjuk tölteni. Tévedtem. Le se sz.rt:S
Egyik este, tudta, hogy mitta sírok. Nem érdekelte. Elment mellettem.:O
Aztán megkérdeztem utolsó nap, hogy mi a baja. Azt mondta, hogy semmi. És aznap minden olyan volt, mint az elején. ez pár hete volt, és azóta semmi.:S
Lehet, hogy ez így sz.r, ahogy van, de nagyon szeretem, és nem tudom, hogy most mit csináljak :/
Légyszi ne bunkózzatok, nincs rá szükségem^^ de szerintetek mit kéne csinálnom?
Szia!
Egy kapcsolat fontos eleme a kommunikáció.Egy jól működő kapcsolatban mindent meg lehet és meg kell beszélni.Nincs olyan,hogy valamit eltitkolnak a másik előtt.
Látszik,hogy ez tényleg bánt téged.Éppen ezért kell beszélned vele.Lehet,hogy ő észre sem veszi ezeket a jeleket.Mondd el,hogy mennyire bánt ez téged és hogy egy utolsó esélyt kap arra,hogy megváltozzon és törődjön veled.Ha nem látsz változást szerintem is szakíts a sráccal.
Nagyon rossz érzés lesz szakítani,de majd túl teszed magad rajta és eljön majd az a fiú,aki tényleg törődik veled.
15/L
Köszönöm szépen mindenkienk:)
Utolsó 3 hasznos volt, megfogadom:)
Tudom, hogy nehéz lesz, de egy idő után, majd elfelejtem, és jön valaki más, akit talán még jobban szeretek majd.
:( pont így érzek, csak nálunk én vagyok a fiú. meg kell beszélnem vele. mert szeret elvileg, de én nem érzem. pont mint egy korábbi válaszoló. egy kis törődés olyan jól esne néha, de ezt tőle nem kapom meg :(
valsz nem az igazival hozott minket össze a sors... :(
21/f
Hát én ezt még régebben írtam, de mivel most megint pont ilyen van, előreoztam a kérdést:/
Mindig olyanokat fogok ki, akik meg se érdemlik, hogy így szeressem őket.:(
És valószínűleg az a lány se érdemli meg, ha nem foglalkozik veled.
Pedig olyan jó lenne érezni egy kis szeretetet:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!