Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy aki a Tinder-en sikertelen az a való életben is az lenne?
Gyakran olvasom, hogy a tinder-el jönnek meg azzal próbálják megmagyarázni azt hogy gond van a "párkapcsolati piac-al" vagy mivel.
Én jó magam még nem voltam a tinder-en, szóval ezért kérdezem hogy mennyire összehasonlítható a való élettel?
És igen, egy előző kérdésből született meg ez. :)
Egy csomó teljesen átlagos pasi, aki a való életben talál barátnőt, tinderen nem igazán tud. Szóval, ilyen téren irreális.
Viszont, ha egy nő tinderen sem kell senkinek, ott tényleg nagy probléma van.
A tinder azt mérni jó, hogy mennyire vagy fotogén illetve, hogy a legjobb fotóid alapján mennyire vagy vonzó.
Saját tapasztalatom alapján élőben könnyebb ismerkedni.
Én is sokkal könnyebben ismerkedtem a valóságban, mivel online gyakorlatilag a matchig se jutok el.
A gond az, hogy ahogy az alábbi ábrán is látszik, a világ már a Covid előtt is az online felé haladott:
A való életben szerintem a férfiak felső 10% -át leszámítva mindenki sikeresebb, mint online. A gond csak az, hogy a való élet egyre kevésbé releváns. További gond, hogy amelyik nő már próbálta az online dating -et. Az új standard nekik az a fiú lesz, akivel ott ismerkedtek össze. Ennyit a való életről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!