Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt olvasom, hogy férfiak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt olvasom, hogy férfiak és nők egyaránt arról beszélnek, hogy nincs normális partner, és szinglik, csak nekem fura hogy akkor miért nem jönnek össze itt?

Figyelt kérdés
Vagy á itt nem jó, az nem jó, mindenki hülye csak én nem? Úgyse értitek.
2021. ápr. 13. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól olvasod a kérdéseket, mert a legtöbbje nem arról szól, hogy "szingli vagyok, mit csináljak", hanem "nincs párom, mert a nők/férfiak ilyenek/olyanok".
2021. ápr. 14. 10:00
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, a távolság nagyobb gond mint a műszak,már csak azért is mert pl nekem nem volna pénzem minden héten utazgatni az ország másik végére....és sok ilyen helyzet lehet.
2021. ápr. 14. 10:01
 13/13 Hintalow ***** válasza:
100%
Amúgy az ebben a kategóriában olvasott ilyen sopánkodások nagy részét pár darab szerencsétlen irkálja ki mindkét nemből, akik valszeg nem éppen megnyerő személyiségük miatt váltanak ki lázas menekülési ingert az ellenkező nem tagjai közül, és itt élik ki a frusztrációikat. Nem reprezentatív szerintem.
2021. ápr. 15. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!