Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtátok/hazudnátok, hogy kapcsolatban vagytok, hogy mindenki hagyjon békén?
Nem keresek párt, nem ismerkedem. De velem akarnak ismerkedni. Ha elmondom, hogy nem akarok, ugye jön a "miért, van barátod?". És ha itt igent mondanék, sok beszélgetés abbamaradna, aminek örülnék. (Tudom, vannak kivételek, akik zaklatnának.)
Viszont nemet mondok, mert ez az igazság. De ilyenkor nehezen értik, hogy nem, nem szeretnék. Az, hogy nincs barátom, nem azt jelenti, hogy akarok. És nekik nem elég jó indok a simán nem akarok, mert nem állnak le.
Ha azt hazudnám, van barátom, könnyebb lenne velük, de a környezetemnek ezt hogy magyarázom meg? Volt olyan, hogy kolléganőn keresztül akartak ismerkedni, és ő tudja, hogy nincs senkim.
Hogy hazudjak így?
Én simán volt, hogy azt hazudtam, van valakim, mert éppen nem akartam ismerkedni (szakítás stb után... meg úgy amúgy sem).
Nyugodtan hazudj, mivel senkinek semmi köze a magánéletedhez. Ugyanúgy, ahogy mondjuk azt sem kérdezik meg, mennyi pénzed van a bankszámládon, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!