Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadható, ha közös jövőt tervezünk, és Ő mással is ismerkedik?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 19:07
11/19 anonim válasza:
Ez bukó.
Jobban teszed, ha lépsz, mert már most hülyének néz.
12/19 anonim válasza:
Természetesen nem elfogadható, szakíts amint tudsz.
13/19 anonim válasza:
10 ha csak voltak. Akkor meg plane miert ne ismerkedne
14/19 anonim válasza:
Ha szeretnéd, hogy orrba szájba megcsaljon, akkor fogadd el😂😂😂 Te se voltál ott mikor az észt osztották.
15/19 anonim válasza:
Exem utánam lévő pasijainak q sztorija. Egyik legyen D a másik F. Exemnek aki 24 évese a szüleivel és elméletileg 1 gyakorlatilag 2 nővérével élt, volt egy akkor 5 éves lánya, gyorsan be is fészkelte magát D hez, mert neki milyen szar otthon. Áltatta D-t "hát de mi kis család vagyunk" szöveggel anyagilag lehúzta, még D az exem gyerekére vigyázott exem F-fel kavart. F családi hazába vett egy kutyát exem kislányának, akivel ők csak barátok, de D a kis család anyagi felelőse nem mehetett a csak baráti találkozókra...
18/19 anonim válasza:
Ugyan ezért szakítottam az exemmel. Szépen randizgatott, ismerkedett a hátam mögött más srácokkal és bezzeg én voltam a "féltékeny"...Közbe meg én dolgoztam és gyűjtöttem a közös házunkra. Még szerencse hogy hamar kiderült.
19/19 anonim válasza:
Nem elfogadhato, foleg, ha mar ki is fejezted, hogy zavar. Van kulonbseg a baratok es az eltitkolt ismerkedesek kozott. A baratait az ember nyiltan felvallalja, elmondja, hogy neha irnak egymasnak es, hogy nincs kozottuk semmi. Nekem ugyanez volt az ex pasimmal. Voltak lany baratok, akikrol tudtam, ezzel kapcsolatban nem is voltak problemaim. Aztan persze kiderupt, hogy voltak masok, akikkel irogatott, udvarolgatott a hatam mogott. Roluk persze nem tudtam, es ok sem tudtak, hogy neki van valakije. Jott a vedekezes, hogy nem csinalt semmir. De a megcsalas is igy kezdodik, simliskedessel, hazudozassal, elhallgatasokkal. Az ilyen ember nem tervez veled kozos jovot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!