Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt-e már valakinek viszonya vagy egy éjszakás kalandja férjes nővel?
Nem tudott volna olyanra rávenni, amit én nem akarok.Mindketten akartuk.
1.
Ez csak az én véleményem, de ha olyan témáról beszélgettek, belemerült, akkor valószínűleg hajlik rá. De lehet hogy még teperned kell kicsit. Attól is függ mi hiányzik neki otthon.
A nők általában érzelmi alapon lépnek félre.Pasik meg a dugás miatt.
1.
Igen volt.
A Munkatársam volt
És volt 2 olyan akinek vőlegénye volt és buliban jöttünk össze úgy, hogy egy társaságban voltunk , de a vőlegény nem volt ott illetve csak utólag tudtam meg, hogy vőlegénye van.
Gyakorlatilag mindig úgy kezdődött, hogy a nő olyan jelzéseket adott felém amivel tudatta velem, hogy vonzódik hozzám és nem utasítana vissza, ha kezdeményeznék.
Mivel én is nagyon vonzónak találtam őket így kezdeményeztem ők meg hagyták ,hogy megtörténjen a dolog.
Akkor jó érzés volt mert szép vonzó nők voltak és jól esett az egómnak, hogy össze akartak velem jönni, de később már egyáltalán nem voltam büszke a tetteimre.
Azóta nem csinálok ilyet és kerülöm is az ilyen szituációkat.
37F
"De lehet hogy még teperned kell kicsit. Attól is függ mi hiányzik neki otthon."
Szerintem valami izgalom hiányzik neki, irtam is, hogy ez kalandos lenne, főleg az hogy titokban kell tartani.
Az is lehet izgi, hogy én 6 évvel fiatalabb vagyok.
De sok a közös témánk úgyhogy ha szex nem is lenne legalább a randin is jót beszélgetünk vagy kikapcsolódunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!