Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/ nők egy éjszakás kalandban volt már részetek?
3x voltam egyéjszakással egész életemben, az egyikhez hozzá is mentem!
Randira hívott a menet után, kicsit fura volt de azóta is együtt vagyunk
22 voltam akkoe
30N
Nem tudom mennyire számít annak, de 3. találkozón lefeküdtem a sráccal, azóta 5 éve együtt vagyunk :D
Ő volt az első ilyen, előtte csak kapcsolatban feküdtem le pasikkal.
Volt. Párszor megpróbáltam, utána inkább lehúztam pár évet szex nélkül szingliként, amíg nem lett párom.
Nem lehet azt élvezni, nincs minősége a szexuális élménynek, nem ismeri a másik az igényeimet meg amúgy is csak önzőzik, szar az egész, ilyen szarra pedig többet nem fog rávenni senki
Igen és nem.
Kétszer volt olyan, hogy megismertem spontán egy pasit, egész nap együtt voltunk, nagyon jól éreztem magam vele, és estére elragadott minket a romantika. Mindkét esetben azért is mentén bele a szexbe elsőre, mert úgy voltam vele, hogy a körülmények miatt úgyse tudunk többé találkozni, de kár lenne kihagyni. Az első ilyenből 1,5 éves kapcsolat lett, a második meg lassan 20 éve a férjem.
Nem “bevallanám, mivel az ember a bűnét “vallja be”.
A gyerekem létezése pedig a személyiségem, az életem része.
Tehát, egyszerűen mint tényt közölném. Már rögtön az elején. És nem úgy mint egy “ bevallani való” idokgot, hanem pl úgy, hogy “nem késtem el? A kisfiamat vittem edzésre, és dúgo volt... stb. Nem “vallom be”, mert a gyerek VAN, s volt, mielőtt megismertelek, és lesz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!