Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiket én látok Tinderen 30-40-es nők, őket azért látom, mert úgy húzták meg a korhatárt, hogy az én korosztályom is érdekli őket? 27/F
7 vagyok. 9: Szerintem is ez a logikus, de nem ez volt a kérdés, hanem hogy valójában hogy működik? Írtam, hogy badoo pl nem vizsgál kétoldalú egyezést korban, erre hoztam is példát. A kérdés az, hogy ki tudja, valójában hogyan működik a Tinder, vizsgálja-e.
És lazán lehet, hogy csak azt nézi, hogy nekem megfelel-e korban, akit látok, de azt már nem nézi, hogy én is megfelelek-e neki, és csak akkor jeleníti meg nekem is, ha igen. Nyilván ő nem lát engem, én meg hihetem hogy igen. Semmi biztosíték nincs a matchre, de azért nem mindegy, hogy esélytelen-e...
Szóval a funkció logikus, de attól még nem biztos, hogy létezik. Pl mert lehet, lusták voltak implementálni, vagy nem volt kedvük (többet látsz így, jobbnak tűnik a több lehetőség, bevonzza a felhasználókat, stb).
10: világos, hogy neki nem jeleníti meg a profilom, ha ő nem keresi az én korosztályomat. De nem ez volt a kérdés. Hanem hogy ennek ellenére én látom őt?
Olvasd el a 7-esben a példát, de amúgy a kérdező is szépen leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!