Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi okom van az önbizalomra?
Figyelt kérdés
Az előző barátom szépen leépítette az önbizalmam. Folyamatosan csak belém rúgott, velem is úgy ismerkedett meg, hogy volt mellette barátnője, de randizni akkor randiztunk mikor szakított vele. Mindig azt éreztette hogy én kevés vagyok hozzá, aztán szépen el is dobott.
A mostani barátom azt mondja hogy szeret, én is szeretem őt, de mégis félek hogy neki se leszek elég jó.
2021. ápr. 6. 20:36
1/3 anonim 

válasza:

Ne csinálj problémát oda, ahol nincs :)
2/3 anonim 

válasza:

Tudom, hogy gagyi, elcsépelt tanácsnak tűnik, de tegyél egy próbát: egy hónapon keresztül minden nap mondd el százszor magadban, hogy "szeretem magam, szeretve vagyok, megérdemlem a boldogságot." Oszd el egész napra és legyen ez a mantrád. Ez egy nagyon egyszerű módszer, amivel a negatív gondolatokat egy kicsit áthangolod pozitívra. Persze akkor működne jól, ha közben oda is figyelnél, és leállítanád magad, amikor jönnek az önsajnáltató gondolatok, és jót tenne ha mellé meditálnál vagy önfejlesztéssel foglalkoznál. De szerintem ez már önmagában segítene, hogy legalább pozitív gondolatokat ültess a fejedbe magaddal kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!