Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ribi vagyok, ha nem teszem ki facebookra, h van barátom és ha rámírnak, válaszolok?
"Ribi, ráadásul még a barátoddal mindketten kva unalmas emberek vagytok. El is mondtad, hogy neki nincs hobbija, de valószínűleg neked sem túl sok, ha képtelen vagy otthon elütni az időt értelmesen. Mások olvasnak, tanulnak, edzenek, filmeznek. De még egész nap céltalanul netezni is jobb lenne, mint fiúkat átb@*szni. Arról nem is beszélve, hogy a saját bevallásod szerint is unalmas sz@r párod mellett maradsz, pedig aki fiúk rád írnak lehet van köztük a barátodnál jobb pasi is."
Nekem vannak hobbijaim, de nem erőltetem a barátomra őket, mert nem élvezi (spinning, rajzolás, festés, éneklés, elektronikus zenélés stb.) Együtt szoktunk futni és konditerembe járni, de az csak napi 1,5 óra.
"Nem, mert ha nincs kiírva akkor mindenki azt feltételezi, hogy nincs. De majd ezt is visszakapod később az élettől. Ismerkedsz majd egyszer egy fiúval szingliként, lefekszetek, aztán kiderül van barátnője. Erre ő azt mondja "Minek mondtam volna el? Hát nem kérdezted"
Szerencsére ahogy most játszol a fiúkkal úgy játszanak majd egyszer veled is."
Nem hiszem, hogy "visszakapnám", mert én semmilyen szexuális dolgot nem viszek bele a beszélgetéseinkbe, eszem ágában sincs még csak megpuszilni sem őket. Barátként tekintek rájuk.
"azok a fiúk nem barátkozni akarnak és ezt te is tudod az a legnagyobb baj."
A legtöbb fiú szintén nagyon sok lánnyal chatel, majd egy idő után eldöntik, hogy akarnak-e többet és akkor rákérdeznek, hogy a másik fél hogy áll a dolgokhoz, párkapcsolathoz. Vagy nem?
"Szerintem teljesen mindegy, hogy kiteszed Facebookra, hogy van barátod, vagy sem. Én férjnél vagyok, férjezett nevem van. A pasikat pont nem érdekli ez. Simán ráírnak xynéra, és már küldik is a farkukat. Szóval szerintem nem vagy ribi, főleg azért nem, mert a pasid tud mindenről."
Én is tapasztaltam, hogy néhány fiúnak semmi sem számít, csak akarnak egy lányt (de legalább zaklatni). Viszont nagyon sok rendes srác is van.
"10. Nem érted a probléma lényegét, azok a fiúk nem barátkozásból írnak rá és hamis reményeket táplál így feléjük, nevezhetnénk becsapásnak is. Miért normális idegen férfiakkal barátkozni random online ? Akkor már lányokkal barátkoznék ha lány lennék."
Én általában valamennyire ismerem ezeket a fiúkat (pl. ugyanabba a suliba járunk, volt közös óránk stb.)
Miét nem olvasol? Aki szeret olvasni, az soha az életben nem fogja unni magát, soha, sehol. Ha eddig nem kedvelted az olvasást, kezdd el az Üvöltő szelekkel. Az első sorától az utolsóig olyan érdekes, hogy le sem lehet tenni. Szép szerelmi történet. És tudok ajánlani más könyveket is, ha kéred. De az a lényeg, ha egy könyv nem is köt le az első sorától, legalább 10-20 oldalt el kell olvasni belőle, hogy beleéld magad az ott szereplő emberek életébe, és onnantól kezdve már érdekelni fog, mi történik velük, nem fogod abbahagyni. A legjobb időtöltés, műveltséget is ad, szókincset is, szóval olvass.
Aztán például lehet kirándulni is menni, próbáld rávenni a párod, hogy menjen veled kirándulni, vagy biciklizni. - De ha ez az ember olyan, akit nem érdekel semmi, akkor hogy fogod leélni vele az életed???
Hidd el, nagyon ritka az, amikor egy srác csupán haverkodási szándékkal ír rá egy teljesen ISMERETLEN csajra. Nyilván mást szeretnének tőled, nem lehetsz annyira naiv, hogy elhidd, ez nem így van. Innentől kezdve ha TE nem mondod meg nekik, hogy párod van és max haverkodásban lennél benne, konkrétan arra biztatod őket, hogy folytassák a veled való ismerkedést, amiből esetleg randi is lehet. Akárhogy nézzük, ez bizony átb*szás és te ezzel nagyon is tisztában vagy szerintem. Ha meg valaki azért nem akar veled barátkozni, mert párod van, akkor egyértelmű, hogy ő maga nem csak a barátod akart lenni. Nem tudom, hány éves lehetsz, de borzasztó éretlenül gondolkodsz.
22 nő
Kedves 14-es. Szívesen fogadok még könyveket, nagyon sokat olvastam régebben. Az üvöltő szeleket is olvastam 1-szer magyarul és megvan angolul is és láttam a filmet is vagy 3-szor. Biciklink sajnos nincs, mert nincs errefelé bicikliút és járdán/autók mellett nem szeretek tekerni.
Kedves 15-ös. Ezeknek a srácoknak 90%-át valamennyire ismerem (közös órára jártunk vagy valamilyen közös tevékenységen vettünk részt) Egy részüknek szintén van barátnője, a másik részükkel valóban csúnya lehet, ha többet akarnak. Azért sem teszem ki a barátomat, mert kicsit idősebb nálam és félek, hogy sokan rosszakat írnának rólunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!