Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hihetek az ismerősömnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetek az ismerősömnek?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm, aki számomra nem közömbös, néha úgy érzem, én is bejövök neki, de nem akarok elfogult lenni. Nem történt köztünk soha semmi. Egy közös srác ismerősünk azt mondta nekem, hogy ő már többször úgy érzékelte, hogy ez a férfi féltékeny rám, amikor meglát más férfiakkal, vagy szóba kerülök. Én is mintha többször is tapasztaltam volna ezt, de azt gondoltam, talán csak beképzelem. Szerintetek, ha más is így érzékelte, azt el lehet hinni? Mennyire érzik ezt meg a férfiak egy másik férfin?
2021. ápr. 1. 11:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Kapcsolatokban soha sincs biztos. Ha érdekel a fickó, nyissál felé, majd megmondja, ha ő nem így gondol. Semmit sem veszítesz ez által.
2021. ápr. 1. 11:50
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem tanácsokat szeretnék kérni, örülnék, ha csak a kérdésre válaszolnátok, köszönöm!
2021. ápr. 1. 11:53
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem hihetsz. Remélem célirányos és kielégítő a válasz.
2021. ápr. 1. 11:56
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Nem.

(Remélem jó válasz.)

2021. ápr. 1. 12:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Az első mondat igen. A másodikat kár volt leírni.-.-“

Nem tudom, miért baj, ha valaki a kérdésére vár választ és nem kíváncsi kéretlen tanácsokra. Sajnálom azokat az embereket, akik ezt nem bírják megérteni és egy teljesen normális kérésre rosszindulattal tudnak csak reagálni. Ez, úgy gondolom, nem engem minősít.

2021. ápr. 1. 12:00
 6/13 A kérdező kommentje:

Szerintem itt nem én vagyok a bunkó....

Ugye nem én bunkóztam le kapásból egy ismeretlen embert....

2021. ápr. 1. 12:02
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy azt szeretnéd hallani, hogy biztosan bejössz az ismerősödnek. Viszont ezt csak tőle tudhatod meg. Teljesen mindegy, hogy közös ismerős mit mondd, lehet csak bíztatni akar téged.

Idegen emberek meg a gyakorin enyiből nem tudják megmondani sajnos.

2021. ápr. 1. 12:07
 8/13 A kérdező kommentje:
Csak véleményeket szerettem volna hallani.
2021. ápr. 1. 12:08
 9/13 Noren1989 ***** válasza:
Szerintem igen, dugna.
2021. ápr. 1. 12:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Foglalt?
2021. ápr. 1. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!