Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy ismerősöm pasiával Nagyon szarul érzem magam Mit tegyek ?
1 héttel ezelőtt ittas állapotban megtörtént a dolog
Amit már akkor sem akartam de mégis hagytam amiért utalom magam
A pasi természetesen eldicsekedett vele mindenkinek
De én nagyon szarul érzem magam és nem tudom mi tévő megyeimért nagyon sajnálom a lányt hiába volt az ellenségem
A pasi eldicskedett mindenkinek azzal, hogy megcsalta a barátnőjét?
Na, akkor legalább kirúgja a csaj a pasit es megszabadul a féregről.
Igen
Már sokszor megcsallta és engem is sikerült behálóznia
Szörnyen lelkiismeret furdalásom van
A csaj mégis rám jobban haragszik mint a csávóra
Legalább védekeztetek? Sajnálod a lányt? Ha becsúszott egy gyerek is akkor mihez kezdesz? Abortusz? Vagy majd időnként összefutsz a lánnyal babakocsit tologatva.
Amugy ezeket az ilyen megnyilvanulasokat se igazan értem ellenseged? Miben nyilvanul ez meg? Es mi van ha az a lány nem is foglalkozott veled.
Folyamatosan szívatott
Mindenhol keresztbe tett nekem
A családomat ócsárolta mindenkinek
Egy darabig tűrtem mert -félénk típusú ember vagyok De egy idő után meguntam aztán vissza szólogattam neki
Utána ő elterjesztett mindenféle olyan pletykát rólam ami egyáltalán nem volt igaz
De nem is ez a lényeg Hanem hogy kib*szottul szarul érzem magam az miatt amit tettem
Lehet rib*ncnak nevezni mert részben igazatok is van mert nagyon nem szép dolog amit tettem és nem is akarom az alkoholra fogni de azt senki nem tudja hogy én miken mentem keresztül miatta
És lehet hogy most ugy tunik hogy bosszúból feküdtem le a pasiával de nem így van
Én nem akartam vele de még is megtörtént
Legszivesebben vissza pörgetném az időt de nem lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!