Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy ismerősöm pasiával Nagyon szarul érzem magam Mit tegyek ?
1 héttel ezelőtt ittas állapotban megtörtént a dolog
Amit már akkor sem akartam de mégis hagytam amiért utalom magam
A pasi természetesen eldicsekedett vele mindenkinek
De én nagyon szarul érzem magam és nem tudom mi tévő megyeimért nagyon sajnálom a lányt hiába volt az ellenségem
Igazából nem neked kell szégyellned magad igazán, hanem a pasinak, mert ő volt kapcsolatban, és ő csalta meg a párját. Az duplán szánalmas, hogy el is dicsekedett vele, remélem, most már kidobja a csaj.
Persze nem szép foglalt emberrel kezdeni, de ha nem is voltatok barátnők, igazából nem tartoztál neki azzal, hogy nem kezdesz ki a pasival. A lány azért haragszik rád jobban, mert könnyebb utálni téged, mint a pasit. Gondolom, nagyon szerelmes belé, és próbál neki kifogásokat gyártani, mást hibáztatni, amiért megcsalja. De ahogy leírtad a pasit, így is, úgyis szétcsalta a barátnőjét, tehát nem te voltál a “gonosz”, aki belerondított egy “idilli” kapcsolatba.
Az alkohollal kapcsolatban pedig - ez az este jó tanulópénz volt, hogy miért nem érdemes túl sokat inni.
Bocs, de pasijával, nem pasiával... rossz volt olvasni, ráadásul kétszer is leírtad.
Amúgy 11-es válaszadóval vagyok, de ha ennyire nincs önkontrollod alkoholos állapotban, akkor ne igyál. Elég gáz kifogás a pia.
Köszi a mégertő választ
Sokat tanultam az esetből
Ezentúl ha fogyasztok alkoholt akkor is csak mértékkel
Nem fogja dobni a pasiját mert szereti
Iszonyatosan bűntudatom van még mindig
Jó buta a lány (és mazochista), ha ezek után is vele marad. Pedig neki is lehetett volna tanulságos ez az eset (is).
Szerintem ne ostorozd magad, ez az ő dolguk, hogy hogy rontják el a saját életüket egy halott kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!