Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti mit szólnátok,ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mit szólnátok,ha a pasitok minden héten pizzát és mekis kajákat enne?

Figyelt kérdés
Ti rossz szemmel néznétek ha a pasi minden egyes héten pizzát és mekis kajákat enne és hízott is 10 kilót az elmúlt hónapokban?
2021. ápr. 1. 11:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Látod, ha ugyanezt eszed, borzalmas a vérképed, de NEM hízol, senkit nem érdekel.
2021. ápr. 1. 18:17
 22/24 anonim ***** válasza:

Gondolom friss kapcsolat, pár hónapja vagytok együtt és azóta hízott is.

Azt gondolom, hogy az elején megjátszotta magát a kedvedért, tetszeni akart neked, de megszerzett, így már lehet önmaga.

Az exemről is szólhatna akár a kérdés. Tavaly fogyott egy csomót, problémák és meló miatt, de alapvetően emberes. Egy számmal kisebb cuccokat vett magának ősszel. A legfrissebb képén, amit láttam, már kb szakad szét rajta az "új"gatyája, amit kb novemberben vett. Az" új "kabátját" már nem tudja összehúzni. 😅 Engem nem zavarna, én ilyennek ismertem. De az új, vékony, sportos csajszit biztos zavarja. :D

2021. ápr. 1. 19:22
 23/24 anonim ***** válasza:
21. Igazad van , emlékszem 14 évesen kb 52 kiló voltam 179 centivel fiúként és picit magasabb volt a koleszerint szintem pedig nem is ettem húst.
2021. ápr. 2. 09:45
 24/24 anonim ***** válasza:

Engem nem zavarna 🙂

31N

2021. ápr. 14. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!