Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok,ha a pasitok minden héten pizzát és mekis kajákat enne?
Figyelt kérdés
Ti rossz szemmel néznétek ha a pasi minden egyes héten pizzát és mekis kajákat enne és hízott is 10 kilót az elmúlt hónapokban?2021. ápr. 1. 11:28
21/24 anonim 

válasza:

Látod, ha ugyanezt eszed, borzalmas a vérképed, de NEM hízol, senkit nem érdekel.
22/24 anonim 

válasza:

Gondolom friss kapcsolat, pár hónapja vagytok együtt és azóta hízott is.
Azt gondolom, hogy az elején megjátszotta magát a kedvedért, tetszeni akart neked, de megszerzett, így már lehet önmaga.
Az exemről is szólhatna akár a kérdés. Tavaly fogyott egy csomót, problémák és meló miatt, de alapvetően emberes. Egy számmal kisebb cuccokat vett magának ősszel. A legfrissebb képén, amit láttam, már kb szakad szét rajta az "új"gatyája, amit kb novemberben vett. Az" új "kabátját" már nem tudja összehúzni. 😅 Engem nem zavarna, én ilyennek ismertem. De az új, vékony, sportos csajszit biztos zavarja. :D
23/24 anonim 

válasza:

21. Igazad van , emlékszem 14 évesen kb 52 kiló voltam 179 centivel fiúként és picit magasabb volt a koleszerint szintem pedig nem is ettem húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!