Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok,ha a pasitok minden héten pizzát és mekis kajákat enne?

Ha szereti hát egye. Nekem az ipari mocsok kaja nem ízlik, igaz én házias ízeket kedvelem, de mindenkinek más a finom...
Nem szólnék érte.

Főzöl neki egészséges ételeket?
Nálunk szinte minden nap általam főzött ebéd van, hétköznapokon nagyrészt főzelék (spenót, tök, lencse,stb...), szoktam csinálni sült húst körettel és zöldségekkel, leveseket, rakottt zöldséget. Reggelihez és vacsihoz mindig rakok az asztalra paradicsomot, paprikát, idényzöldségeket.
Emellett heti 1szer kb mi is rendelünk ételt, én gyros-tálat szoktam kérni, a vőlegényem meg pizzát magának.
Szerintem simán belefér heti egyszer, ha mellette egészséges ételeket kap.

15: elég szomorú. A lány dolga lenne a háztartás, a férfié a kenyérkereset, így lettünk kitalálva. Amikor mindkét fél dolgozik házon kívül, semmi idejük egymásra, főleg ha gyerekek is vannak.
Hálistennek vannak még normális háztartások, még ha ritka is.
De szerintem a magad válaszával foglalkozz, ne belém köss, mert nem igazán érdekel amit írsz.

#16 és miből szűrted le, hogy a kérdező nem dolgozik? Tudod, ahol mindkét fél dolgozik, ott a háztartást és a főzést is felesben kell csinálni, egy párkapcsolatnak nem arról kéne szólnia, hogy a férfi keres maga mellé egy cselédet. Legalábbis én biztos nem takarítanék még a 8 óra munka után 2 ember helyett és persze még főzzek is, amíg ő pihenget.
Nyilván ha te nem dolgozol, akkor teljesen jogos, hogy te főzöl és vezeted a háztartást. Ez szerintem is egy teljesen jó felállás, főleg, ha vannak gyerekek. De itt sehol nem volt szó arról, hogy a kérdező dolgozik-e.

Nálunk a barátom főz, és - elfogultság nélkül - valami fantasztikus a főztje. Nem is csoda, imádja csinálni, rengeteget olvas hogy jobb legyen a technikája.
(Sőt, anno édesapám főzött, ő dettó)
De igazad van, a normális háztartásban a nő dolga a főzés. Fel is adom a jelenleg jobban fizető állásomat, és nekiállok főzni. Lesz amilyen lesz, engem nem izgat különösebben a főzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!