Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek visszavennének az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek visszavennének az arcukból a mai lányok, ha úgy 3 hétig minden pasi ignorálná őket?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 20:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Könyörgöm próbáljátok ki, talán még hosszabb időre is.

Az ignorálásba pedig természetesen beletartozik, hogy nem zavartok az utcán nőket, nincs odaszólogatás sem, nem tépitek róluk a szátokat semmilyen kontextusban online, nem zaklattok a neten olyan nőket, akiket nyilvánvalóan nem érdekeltek, nem küldtök f..szképeket,stb.

Ha akarjátok, ebben az időszakban lehet más gondolat is a fejetekben azon kívül, hogy kivel lenne jó dugni, kit kéne felszedni, milyen utálatosak a nők, vagy hogy milyen szar az életetek a nők miatt. Csak a változatosság kedvéért.

Mikor kezdünk?

2021. márc. 31. 21:22
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez a kérdés eléggé kontrapruduktívra sikeredett:DDDD
2021. márc. 31. 21:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én benne vagyok! Kezdjétek ma!
2021. márc. 31. 22:05
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Tedd meg, ne habozz. Csak keményen. Képes vagy rá. :D
2021. márc. 31. 22:51
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Hajrá, kezdhetünk! Nem fogok a kardomba dőlni. :D
2021. márc. 31. 23:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de próbáljuk ki. Tényleg. Légyszi. L
2021. ápr. 1. 07:51
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Majd akkor fog alábbhagyni a dölyfös pofa amikor már hónapok óta nem kaptak se figyelmet, se pitizést, se csicskulást, az élősködésnek meg már évek óta lőttek. A szexrobotok fogják elhozni akár tetszik nekik akár nem. A technológia fejlődése exponenciális, hamarabb ittlesz mint hinnéd.
2021. ápr. 1. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Azt nem szeretném, ha apukám és a többi férfi rokonom ignorálna.... azon kívül örülnék neki.
2021. ápr. 1. 14:04
 19/22 anonim ***** válasza:
97%
#17 hiaba remenykedsz a szexrobotokban, incelkem, a hozzad hasonlo nyomorult eletu csoroknak sosem lesz elerheto egy szexrobot.
2021. ápr. 1. 14:23
 20/22 anonim ***** válasza:
97%

Én nőként mondjuk örülnék, ha az incelek inkább a szexrobotokat boldogítanák helyettünk. Szóval én szurkolok nekik. :D

2021. ápr. 1. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!