Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt feleség árnyékában lenni egy új kapcsolatban?
Zavar a volt feleség. Ti hogy vagytok ezzel? Nem tett semmi rosszat velem a nő. Csak mindíg téma hogy ő milyen én meg milyen vagyok stb.
Elég idegesítő ez az összehasonlítgatás.
Van 2 gyerek is onnan úgyhogy találkozni is kell néha vele.
Attól függ mikor váltak el. Férjem éppen vált mikor megismerkedtünk. Igaz, ott gyerek nem született 13 év után sem.
Kb.2 évig beszélt az exerol, nem tudta a 13 evet lezárni egyik napról a másikra. Volt, hogy engem is hasonlitgatott, megkértem, hogy ne tegye. Többször kellett, de aztán abba hagyta.
Amikor tele volt a hócipőm, hogy ex felesége volt sokszor a téma akkor jeleztem felé, ő meg mondta, hogy muszáj kibeszélnie magából, hogy tovább tudjon lepni.
Nekünk azóta 2 gyermekünk van, boldog házasságban élünk exfeleség történet mentesen.
Segítettem neki túllépni, s ez meg is erősítette a kapcsolatunkat.:)
A lényeg a sok kommunikáció. Elmondani mi zavar, átbeszélni, hogy miért zavar, ő pedig miert mondja.
Hajra!
Őszinte részvétem, kb. te voltál a második befutó....
két év, jézus
Köszi a válaszokat! Lefogok vele ülni megbeszélni ezt.
Remélem megoldódik mert nem akarom hogy emiatt menjünk szét. De tényleg eléggé idegesítő a dolog csak eddig nem mondtam neki. Magamban fortyogtam miatta mert nem akartam vitát. De ez nem mehet így tovább.
Okosan teszed, magadban fortyogni nem visz előre.
Nem bántóan, de jelezd neki, hogy neked nem esik jól ha összehasonlítgat, nem esik jól az sem ha szóba hozza. Kérd hogy legyen erre tekintettel és ne tegye -azt gondolom meg fogja próbálni és ha elsőre nem is megy neki tökéletesen, partner lesz ebben :)
Nyilván nem minden napos sztori volt, nem úgy kell értelmezni, hogy 0-24ben csak errol folyt a csevely...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!