Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan cserkésszek be egy fiatalabb pasit?
10 év van köztünk. Ő 25, én 35. Van önkritikám, jól nézek ki, adok magamra, szerintem tetszem is neki, mert sokszor néz. Ő elég közvetlen típus, de azért látom, hogy picit félénkebb is. Nem akarok kiéhezett milfnek tűnni (mondjuk eléggé az vagyok🙈), mert az nagyon ciki lenne, ha elutasítana. Személyesen sajnos mindig leblokkolok, ha a közelben van, kettesben beszélgetni sem tudunk a munkahelyen, de nagyon tetszik. Amikor néz, nem tudom eldönteni, hogy tényleg engem néz, vagy csak a ráncaimat esetleg. Nem kapcsolatot szeretnék, csak egyszerűen megőrülök tőle, annyira vonz.
Fiatal pasik, ti hogy vennétek, ha egy idősebb nő hajtana rátok? Milyen üzenetnek örülnétek?
35 évesen ráncok? Őszülsz is?
Én 40 vagyok, de egyik sincs.
Szerintem ezekkel kezdj valamit, mert eddig egy átlag 35 éves lehetsz.
Muszáj lesz kezdeményezned.
Egy kifejezetten kihívó öltözettel kezdj el flörtölni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!