Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 40körüli férfi hogy udvaról egy csajnak, miben nyílvánul meg a figyelmessége, mit tesz?
ma 21:14
Te mocskos barom! Hol olvastad h feljelentem? Nézz utánna!
1. Megtanul helyesen írni. Udvarol rövid o-val, nyilvánul rövid i-vel.
2. Általában apró(bb) figyelmességekkel kezdi, sokszor egyszerűen csak udvarias, vagy előzékenyebb, mint a többi lánnyal.
3. Virágot vesz. Szép szál rózsákat, mindig páratlan számút, mert úgy illik. Ha nagyon szerelmes, a rózsák vörösek.
4. Vacsorázni hívja. Elegáns, de szolid helyre.
ugyan úgy ahogy a fiatalabbak csak ne légy tolakodó vagy nagyképű pl: nagyon csinos vagy ma +1p. "hűű de jóó nézőőki!" vagy "gyere má édes mee ha nem jössz taálok én mást is" -100p. párszál virág nőnapra névnapra szülinapra vagy nagyon ritkán ha már elég közel álltok egymáshoz csak úgy +10p.
minden nap virág csoki és bókok ezrei -80p.
szóval semmi különös csak add magad (legalábbis remélem nem a második verziónak felelsz meg)
remélem segitett
hát 16 éves múltam és már tavaly flörtölgettem egy közel 60 -as pasival... majdnem házasságot törtünk.. nem is egyszer... de lehet,h fogunk,mert ő benne lenne meg én is,csak nem könnyű összehozni az alkalmat
pl. keresi az alkalmad,h hozzád érhessen, számon tartja,h van-e udvarlód meg ilyenek, bókolgat, kedves, féltékeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!