Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy 40körüli férfi hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40körüli férfi hogy udvaról egy csajnak, miben nyílvánul meg a figyelmessége, mit tesz?

Figyelt kérdés
2010. aug. 19. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Remélem az a 40év körüli férfi nem a 15 éves lánya barátnőinek udvarolgat!
2010. aug. 19. 21:10
 2/8 anonim ***** válasza:
14 éves barátnőinek is udvarolhat még egy 60 éves is! Sőt szexelhetnek is törvény szerint.. Nézz utána!
2010. aug. 19. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:

ma 21:14

Te mocskos barom! Hol olvastad h feljelentem? Nézz utánna!

2010. aug. 19. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
én 24 vagyok és egyszer randiztam egy 46 éves pasival (nem nézett ki annyinak :D ), elvitt vacsizni és folyton bókolgatott, ami a mai fiúkról már aligha mondható el :p
2010. aug. 19. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:

1. Megtanul helyesen írni. Udvarol rövid o-val, nyilvánul rövid i-vel.

2. Általában apró(bb) figyelmességekkel kezdi, sokszor egyszerűen csak udvarias, vagy előzékenyebb, mint a többi lánnyal.

3. Virágot vesz. Szép szál rózsákat, mindig páratlan számút, mert úgy illik. Ha nagyon szerelmes, a rózsák vörösek.

4. Vacsorázni hívja. Elegáns, de szolid helyre.

2010. aug. 19. 21:19
 6/8 anonim válasza:

ugyan úgy ahogy a fiatalabbak csak ne légy tolakodó vagy nagyképű pl: nagyon csinos vagy ma +1p. "hűű de jóó nézőőki!" vagy "gyere má édes mee ha nem jössz taálok én mást is" -100p. párszál virág nőnapra névnapra szülinapra vagy nagyon ritkán ha már elég közel álltok egymáshoz csak úgy +10p.

minden nap virág csoki és bókok ezrei -80p.

szóval semmi különös csak add magad (legalábbis remélem nem a második verziónak felelsz meg)

remélem segitett

2010. aug. 19. 21:22
 7/8 anonim ***** válasza:
08-19 21:19 amit leírt, azt Én miért tudom megcsinálni 21 évesen?!?!
2010. szept. 21. 21:52
 8/8 anonim ***** válasza:

hát 16 éves múltam és már tavaly flörtölgettem egy közel 60 -as pasival... majdnem házasságot törtünk.. nem is egyszer... de lehet,h fogunk,mert ő benne lenne meg én is,csak nem könnyű összehozni az alkalmat

pl. keresi az alkalmad,h hozzád érhessen, számon tartja,h van-e udvarlód meg ilyenek, bókolgat, kedves, féltékeny

2010. szept. 22. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!