Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van jelenleg erősen paranoiás, vagy paranoid skizofrén emberrel kapcsolatban, házasságban?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis segítséget, mert imádom, szeretjük egymást, de a 'betegsége' miatt elakadtam, hogyan tovább...2021. márc. 26. 13:08
1/11 A kérdező kommentje:
A hagyd ott nem opció, én amolyan teszek a dolgokért tipus vagyok.
2021. márc. 26. 13:09
2/11 anonim válasza:
Nekem az egyik szülőm volt.
Jó nehéz fába vágtad a fejszéd.
Gyógyszerrel és kezeléssel biztos jobb az élet minőség.
Valamint függ attól hogy milyen jellegű a tünete, mennyire van mélyen, hogy áll a betegségéhez, hajlandó e te érted tenni magáért.
3/11 A kérdező kommentje:
Sokszor hullámzó hangulat, de ő nem gondolná hogy beteg, van hogy pár napig depizik aztán mintha kicserélték volna.
2021. márc. 26. 13:39
4/11 anonim válasza:
Miből gondolod hogyez a betegsége? Volt kivizsgáláson? Bipoláris is lehet. Vagy bármi más. Csak így kijelenteni, hogy ez a baja, meredek
5/11 A kérdező kommentje:
Ez a baj hogy teljesen ilyen mentális beteg jellemzői vannak. Pedig nagyon szeret és maximálisan hűséges, de sokszor bekattan. De bántani sosem bántott.
2021. márc. 26. 14:20
6/11 anonim válasza:
Ez inkább a bipoláris jellemzője. Ők ennyire változékonyak.(Pl. exem)
7/11 anonim válasza:
Keress egy normálisat, annyi van...
8/11 anonim válasza:
A problémákra próbálunk ráhúzni valami általános betegséget.. takarózni vele, hogy jó legyen a mi életünk... Ha nehéz lett vele élni annak van valami hátulütője! Ülj le és mond ki a kérdéseid és hangosan válaszolj rá!
9/11 Lucaszek96 válasza:
Ha tényleg az kezelik és semmi gond,De már elég sok mindenre ráhuzzák lehet nem is ennyire komoly a gond.
10/11 A kérdező kommentje:
Hogy is vezethetnék rá egy makacs embert, hogy menjünk orvoshoz? Nyilván nem én akarom diagnosztizálni
2021. márc. 27. 05:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!