Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az utóbbi 10 évben a ritkán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utóbbi 10 évben a ritkán szexelő 18-30 közötti férfiak száma szinte megtriplázódott, mi ennek az oka és ki végzi el a melót helyettük?

Figyelt kérdés

[link]

Talán az Internetes ismerkedés, TInder univerzum és társai miatt lettek ilyen sokan kipicsázva a húspiacról a pasik közül?

De ez azt jelenti hogy más pasiknak akkor több szex jut.

A jobb pasiknak több nő jut akkor?

A grafikont nézve az Incel forradalom is világossá válik....

2021. márc. 26. 10:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
78%

" Ma már nagyon ki kell tűnni a tömegből ha sikeres akarsz lenni. Lesz idő, amikor a többség már magányos lesz."

Oké, erősen be van szűkítve a mozgásterünk jelenleg, de nézz már ki a kibaxott ablakon, hogy milyen hót átlagos párok mászkálnak az utcán.

2021. márc. 26. 10:45
 12/37 anonim ***** válasza:
76%
Az Európai ember kezd olyan lenni, mint a Japán, csak ők bírják...
2021. márc. 26. 10:48
 13/37 anonim ***** válasza:
14%

11. Akik összejöttek kb 15-20 évesen és együtt vannak 5-10 éve. Ja, tizenévesen megint más lett volna. Csak én nem születtem stabil, normális családba, rossz gyerekkorom volt, emiatt nem volt önbizalmam sem. Aztán mire leküzdöttem a szar gyerekkoromat 25 éves koromra, addigra azt láttam, hogy a normális lányokat már régen elvitték. Most meg már nem fogok 15-20 éves lányokkal ismerkedni. Sok más példát tudnék mondani, de az unokatesóm is ilyen csinos, normális csaj. Most szült 30 évesen, a párjával már 10 éve együtt vannak.

27/F

2021. márc. 26. 10:52
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
incel forradalom:Dddd most el kene kezdeni rettegni toletek vagy mi?
2021. márc. 26. 11:10
 15/37 anonim ***** válasza:
22%

Úristen, mi rosszat mondtam? A 13-as vagyok. Tényleg rossz gyerekkorom volt, amin sok idő volt, amíg terápiás jelleggel túljutottam. Akiket láttok szép, normális párok, pedig már tizenévesen, vagy nagyon maximum egyetem alatt jöttek össze.

Mondtam példaként az unokatesómat. Van még két orvos ismerősöm, akik majdnem velem egykorúak 28 és 26 évesek. Ők is lassan 10 éve vannak együtt és egyházi közösségen belül találkoztak. Mindketten orvosok, már összeházasodtak. A lány gyönyörű ott is és normális.

Másik példa szintén egy most 26 éves haverom és a barátnője, akik 18 és 15 éves korukban találkoztak egy házibuliban és szintén együtt vannak azóta. Már eljegyezték egymást, ha nem jött volna a vírus, már összeházasodtak volna. A csaj ott is, cuki, normális. És persze vannak ilyen példák. Mindben ez a közös, hogy már viszonylag fiatalon összejöttek.

2021. márc. 26. 11:16
 16/37 anonim ***** válasza:
30%

Én csak egy dolgot nem értek.

Miért kell gúnyolódni, mocskolódni azokon, akik kevésbé jó külső adottságúak, ezért nehezen megy nekik a társkeresés?

Mindenki nagyon jól tudja, a párválasztás a "külső megfog belső megtart" elven működik.

Miért kell nőgyűlölőzni, incelezni és látatlanban olyan tulajdonságokat ragasztani emberekre, ami nem is igaz?

Az itteni helyespasik is ugyanúgy frusztráltak lennének mint ezek a srácok, ha a f@sz másik végén lennének és minden nekik tetsző nő lekoptatná őket, egyszerűen azért mert külsőleg nem vonzóak.

2021. márc. 26. 11:24
 17/37 anonim ***** válasza:
73%
#15 a férjem 28 éves volt, amikor megismertem, szóval nehogy már lehúzd a rolót, hogy még nem találkoztál életed párjával. Az én környezetemben az a jellemzőbb, hogy 25+ ismerkednek meg az emberek munka, hobbi, esetleg valóban, egyetemi közegekből, de azt is már inkább a vége felé.
2021. márc. 26. 11:27
 18/37 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem mi ezen a meglepő. Mindenki az elérhető legjobbat akarja, ha leszűkíted szexre, akkor csak jól kell kinézni és kész. Ha nő lennék én se feküdnék le random Tinder Bélával, ha nem tetszik és két mozdulatba telik hogy találjak mást aki jobb. Ilyen az élet, aki a normál eloszlás görbe rosszabbik végén van, az nehezebben jut el az ágyig. Ez régen se volt másképp csak a falusi bálban könnyebb volt kitűnni a 20 férfi közül mint most 200 közül.

Amúgy érdekelne hogy akinek évek óta semmi nem jön össze, az hogy csinálja? Hozzám néha még akkor is vonzódnak a csajok ha nem is mutatok semmi érdeklődést

26/F

2021. márc. 26. 11:34
 19/37 anonim ***** válasza:

18. Pl nagyon meg akar felelni, nem tud "jól" beszélgetni, látszik rajta, hogy izgul, nem eléggé tökös, kezdeményező. Sok oka lehet.

Olyan is van, hogy valaki külsőre tetszik a csajoknak, de amikor már együtt töltenek pár órát egy randin, akkor ezek kiütköznek. És most nem erre gondolok, hogy agresszív, bunkó, stb. Hanem mondom, izgul, nem eléggé kezdeményező, nem tud órákig fenntartani egy nők számára is érdekes beszélgetést, stb.

2021. márc. 26. 11:41
 20/37 anonim ***** válasza:

Hogy csinálja?

Pár sorral fentebb megadtad választ.

Egy helyesebb pasi elhív egy (nem random) nőt kávézni, mosolyogva igen mond.

Egy ronda elhívja, megmondja neki hogy "hú hát bocsi nem érek rá semmikor, de majd bepótoljuk"

Igazából ennyi a történet.

2021. márc. 26. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!